• Головна
  • У Львові затримали чоловіка, який вбив мера одного з курортних містечок в Криму
15:40, 23 вересня 2021 р.
Надійне джерело

У Львові затримали чоловіка, який вбив мера одного з курортних містечок в Криму

Львівські поліцейські затримали чоловіка за вбивство мера селищної ради АР Крим у 2013 році.

21 вересня правоохоронці затримали львів’янина, який був оголошений в розшук за вбивство і переховувався 8 років, щоб униквнути відповідальності. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Як зазначають у поліції, у 2013 році невідомий розстріляв автомобіль, в якому знаходився мер одного з курортних містечок. Згодом правоохоронці знайшли спаленою автівку, яку кілер викрав напередодні, та зброю. Правоохоронці провели оперативно-розшукові заходи та слідчі дії і встановили підозрюваного. Мешканець Львова, аби уникнути відповідальності, покинув територію України і його оголосили в розшук.

Кілька днів тому оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області Нацполіції отримали інформацію про перебування розшукуваного на території області.

21 вересня у Львові правоохоронці затримали фігуранта. Крім того, за результатами проведених обшуків поліцейські вилучили різну зброю та набої різного калібру, підроблені документи, видані на ім’я громадянина іншої країни, та чорнові записи. За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами розпочато кримінальне провадження. Тривають слідчі дії, перевіряється причетність затриманого до вчинення інших злочинів.

Читайте також: Вистрибнула з авто на ходу: на Львівщині хлопці погрожували зброєю дівчині, яку підвозили

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #вбивство #Крим #затримання #кримінал
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,87
EUR
42,77
42,80
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...