• Головна
  • У Львові сьогодні оберуть кращого офіціанта
08:46, 21 травня 2013 р.

У Львові сьогодні оберуть кращого офіціанта

 Сьогодні 21 травня, львівські заклади готельно-ресторанного бізнесу святкують День кельнера. В рамках свята відзначать кращих офіціантів 2013 року, а ввечері директори деяких закладів особисто обслуговуватимуть клієнтів.

Стартує свято з Львівської міськради. Тут відбудеться безкоштовний майстер-клас від Клубу Галицької Кухні «Традиції сервірування столів та подача страв в Галичині» та відзначення кращих кельнерів закладів готельно-ресторанного бізнесу міста у 2013 року.

Крім цього власники 6 провідних львівських ресторанів погодились спробувати себе в новому образі. Фартух офіціанта вдягнуть власники ресторану «Кумпель», ірландського пабу «Дублін», «Play Bar’y», пабу «Люфт», ресторану «Strudel House» та шашличної «Гопак». 

Зі слів організаторів з 18:00 до 21:00 год. в ряді закладів готельно-ресторанного бізнесу м. Львова власники, директори особисто працюватимуть кельнерами, а ввечері у нічному клубі «Метро» відбудеться вже традиційне «кельнер-паті».

«Цьогоріч власниками закладів визначено та подано на нагородження грамотами директора департаменту економічної політики та президента Гільдії рестораторів м. Львова рекордну кількість заявок - 115 кандидатур кращих кельнерів, а це найбільша кількість нагороджуваних за останні роки! Із такої активності учасників заходу можна зробити висновок, що свято набуває все більше і більше популярності.» - кажуть організатори

Нагадаємо, День кельнера у Львові організовують з 2009 року департамент економічної політики Львівської міської ради та Гільдія рестораторів Львова, у 2013 році до організаторів долучилися також Клуб Галицької Кухні та Львівський туристичний альянс.

 «Ми закликаємо львів’ян та наших гостей, які підуть 21 травня в львівські ресторани та кав’ярні, подарувати своєму кельнеру або кельнерці весняну квітку, подякувавши таким чином за їх важку роботу. А власникам та директорам ресторанів м. Львова пропонуємо особисто одягнути форми офіціантів та з 18:00 до 21:00 год обслуговувати клієнтів своїх закладів», - зауважила в.о. начальника управління економіки Вікторія Довжик.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,85
39,88
EUR
42,89
42,92
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...