• Головна
  • Львівські депутати покинули сесійну залу «по - англійськи»
12:59, 26 квітня 2013 р.

Львівські депутати покинули сесійну залу «по - англійськи»

Депутати Львівської міської ради від "Свободи" вчора відмовлились працювати і приймати ухвали за порядком денним пленарного засідання, оскільки у сесійній залі небуло міського голови Андрія Садового.

Депутати близько 12:20 без голосування про кінець засідання встали та вийшли із сесійної зали Львівської міської ради.- пише zaxid.net

Голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Маркіян Лопачак під час засідання зачитав заяву, в якій наголосив, що мер «систематично прогулює» засідання, залишаючи сесійну залу «без жодних підстав» під час голосувань і розгляду важливих питань.

Лопачак наголосив, що міський голова зобов'язаний бути присутнім на пленарних засіданнях і оголосив вимогу до Садового на наступній сесії пояснити, чому сьогодні він був відсутнім.

Після цього депутати від «Свободи» зібрали речі і вийшли із сесійної зали. Тим часом «свободівець», секретар міськради Василь Павлюк намагався все ж закликати депутатів зареєструватися. «Стоп-стоп... Зареєструвалось 20 депутатів. Сесія неправочинна", - сказав він після реєстрації.

Як пише zaxid.net після цього, Павлюк сказав, що йому потрібна перерва для консультації. Після перерви Павлюк повернувся до сесійної зали і попросив ще 10 хв для консультацій.

Додамо, що о 13:05 до сесійної зали повернувся міській голова Львова Андрій Садовий і оголосив перерву до 14:00. Окрім цього, мер дав розпорядження секретаріату ради поінформувати депутатів, що сесія міськради продовжить роботу о 14:00. Пізніше засідання перенесли на 15.00, а згодом о 16.00 міський голова закрив пленарне засідання сесії після тригодинної перерви депутатів. 

Слід зауважити, що вчора, 25 квітня міський голова був присутнім від початку засідання. Він розглянув ряд питань, серед яких - заборона використання комуністичної символіки та визнання 8 травня днем скорботи у Львові

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...