• Головна
  • У Львові комунальники планують пікетувати Казначейство
16:50, 22 квітня 2013 р.

У Львові комунальники планують пікетувати Казначейство

Якщо Казначейство і надалі блокуватиме кошти міської ради, працівники комунальних підприємств будуть страйкувати. Про це поінформувавв.о.директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Володимир Олійник

«Якщо це питання не буде вирішуватися, то доведеться приймати нестандартні рішення. Можливо, вдаватися і до пікетування Казначейства», - розповів в.о.директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Володимир Олійник.

За словами директора ЛКП «ШРП Галицького району» Мирона Ядчишина, люди готові до пікету, адже не отримали заробітну плату ще за березень.

«Люди налаштовані на пікет, ми просимо, щоб вони працювали. Маємо надію, що казначейство з нами розрахується. Люди до Паски хочуть заробітну плату, бо вона ще не виплачена за березень», - зазначив Мирон Ядчишин.

До прикладу, тільки ЛКП «ШРП Галицького району» казначейство заблокувало 400 тис. грн.

«У Казначействі є заборгованість перед ЛКП «ШРП Галицького району» у розмірі 400 тис. грн. Це ремонт доріг та прибирання. Люди без зарплати, немає можливості купити матеріали для ремонту доріг. Якщо до кінця тижня люди не отримають зарплат, то вийдуть на вулицю», - розповів начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Микола Захарків.

За інформацією департаменту фінансової політики, станом на 19 квітня Державна казначейська служба не виконала платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету Львова на суму 17млн 129 тис грн. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...