• Головна
  • Львівські маршрутки, провалля у селах та порятунок довкілля - головні теми вихідних
Підсумки вихідних
08:00, 22 квітня 2013 р.

Львівські маршрутки, провалля у селах та порятунок довкілля - головні теми вихідних

Підсумки вихідних

Львів’яни щодня стикаються з потребою їхати громадським транспортом. Але як свідчать останні події, такі поїздки з кожним днем набувають інноваційних тенденцій. Журналісти 032ua  з’ясували моменти перевезень по - львівськи.

А в одному із сіл Львівщини повінь знесла міст. Ось уже 5 років посеред села провалля.

Про це йдеться у сюжеті  знімальної групи 1 Національного каналу.

Майже п'ять років Старий Кропивник, що на Львівщині, розділений на дві частини. Повінь знесла міст, а новий - досі не звели. Тимчасовим сполученням стала невеличка вузька дорога. Але взимку мало хто з водіїв ризикує їхати слизьким шляхом над річкою. Тож часто Старий Кропивник та інші села залишаються взагалі без транспортного сполучення.

Цими вихідними медики Львівщини взяли участь у всеукраїнській акції «За чисте довкілля». За прибирання Львівщини взялась і влада, і медики, і не байдужі до довкілля мешканці.

Традиційно у третю суботу квітня в Україні проводиться День довкілля. Львівщина теж активно долучилась до прибирання.

А переможець інтелект-шоу “LG Еврика” Тимур Бедернічек витратив свій виграш на дослідження в екології і рятує останні у Європі дубов праліси – урочища Корналовичі, що у Львівській області.

У 2002 році, будучи студентом першого курсу Львівського національного університету імені Франка, Тимур вирішив узяти участь у популярному тоді інтелект-шоу “LG Еврика”, що транслювалося на одному з телеканалів. І виграв! 17-річному львівському студенту дістався головний приз –  сертифікат на $ 32 тисячі. І юний учений витратив їх на екологічні дослідження

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...