• Головна
  • Онлайн-курси, репетиторство та підготовка до ЗНО: дистанційне навчання із AMR Education
Новини компаній
13:00, 30 березня 2021 р.
Надійне джерело

Онлайн-курси, репетиторство та підготовка до ЗНО: дистанційне навчання із AMR Education

Новини компаній
Онлайн-курси, репетиторство та підготовка до ЗНО: дистанційне навчання із AMR Education

В Україні триває карантин, однак це не привід залишати навчання на потім. У період пандемії особливо популярними стали онлайн-курси. Це чудова можливість у зручний час та у комфортному місці покращувати свої знання, готуватися до ЗНО, вивчати іноземні мови, отримувати індивідуальні уроки зі шкільних предметів. Головне - вдало обрати платформу для занять. 

Якісна платформа для дистанційного навчання - освітній простір AMR Education, який діє на ринку вже 4 роки. Викладачі пропонують інтерактивне навчання для всієї сім'ї, адже курси розроблені для дітей від 3-х років. Кожен зможе знайти потрібні заняття для себе, які проводять онлайн.

Пропонуємо детальніше дізнатися про курси, викладачів та переваги навчання на цій платформі.   

Які курси можна обрати у AMR Education

  • Підготовка до ЗНО з різних предметів (українська мова, українська мова та література, математика, історія України, географія, хімія, біологія, англійська, німецька мови).
    Встигніть підготуватися до ЗНО-2021. Наразі триває набір групи на експрес-підготовку, тому охочі можуть записатися за зниженою ціною. 
    Проводиться набір на "Повний курс підготовки до ЗНО-2022" із різних предметів, який триватиме 32 тижні та налічує 64 теми. У кожному курсі детально пояснюється весь необхідний теоретичний матеріал для успішного складання ЗНО. Заняття проходять у групі до 8 осіб, тривалість уроку - 90 хвилин. Є можливість також готуватися індивідуально з викладачем або ж  ще у команді з другом.
    Окрім того, на платформі учні можуть самостійно опанувати безкоштовний курс підготовки до ЗНО із української мови. Підписуйтесь на курс та переглядайте відеоуроки із різних тем. Пропонуємо переглянути одне із занять: 
  • Вивчення іноземних мов. Цей курс розрахований для всієї родини.
    Зокрема, для дошкільнят (діти від 3 до 6 років) заняття проводять у комфортних групах 2 рази на тиждень по понеділках і середах о 17:00, тривалість заняття - 40 хвилин.  У невимушеній атмосфері діти вчитимуться сприймати англійську, німецьку чи польську на слух і візуально, говорити свої перші фрази та речення. Це все відбуватиметься в ігровій формі. Викладачі використовують яскравий наочний матеріал. Діти під час занять слухають і співають популярні іноземні пісні, танцюють та розв’язують цікаві завдання.
    Курс для підлітків (діти від 11 років) проводять у невеликих групах з урахуванням рівня підготовки учнів 3 рази на тиждень. Уроки по вівторках, четвергах та п’ятницях о 16:00, тривалість заняття становить 60 хвилин. Курс допоможе дітям вільно спілкуватися англійською, німецькою, польською з іноземними однолітками, подорожувати світом, оглядати найцікавіші іноземні відео й серіали мовою оригіналу. На заняттях використовують комунікативний метод викладання із застосуванням сучасних й актуальних текстів, аудіо та відеоматеріалів відповідно до віку та інтересів учнів. Програму розробили таким чином, щоб у майбутньому підготовка до національних та міжнародних іспитів не була стресом для дитини.
    Курс ділової іноземної мови призначений для дорослих, яким іноземна мова потрібна для роботи, подорожей, переїзду за кордон на постійне проживання, оглядання улюблених іноземних програм і фільмів мовою оригіналу. Заняття проводяться у невеликих групах три рази на тиждень по понеділках, вівторках, середах о 19:00, тривалість уроку - 60 хвилин. Учні навчаться грамотно презентувати себе, свою країну та фірму, брати участь у переговорах, вільно почувати себе в аеропорту і при реєстрації в готелі, при відвідуванні ресторанів та перукарень, візиту до лікаря. Спеціально підібраний навчальний матеріал допоможе легко розуміти мову на слух, читати авторитетні іноземні видання. Для вдосконалення навичок регулярно проводять розмовні клуби, під час яких учасники зможуть навчитися виражати й обґрунтовувати свою думку іноземною. Можливо також проведення додаткових занять з іноземної мови для спеціальних цілей.
  • Вступ за кордон;
  • Розвиток дошкільнят;
  • Репетиторство. Завдяки тьюторському супроводу, допомозі у виконанні домашніх завдань з AMR Education ГДЗ більше не потрібні. Фахівці надають допомогу найменшеньким та випускникам. Навчають читати  по складах та писати есе, допомагають вивчити табличку множення та розв'язувати логарифми. При цьому, готують до написання самостійних та контрольних робіт, щоб кожен учень відчував себе впевнено. 
AMR Education

AMR Education

Кому варто звернутися у центр AMR Education

У центрі AMR Education проводять навчання для всіх поколінь, адже освіта не має вікових обмежень. Фахівці пропонують заняття:

  • для дошкільнят;
  • для учнів, які хочуть покращити знання зі шкільної програми із різних предметів;
  • для тих, хто готується ЗНО, вступу за кордон;
  • для людей, які хочуть вивчити іноземні мови у будь-якому віці. 

Про викладачів центру 

Викладачі центру є кваліфікованими фахівцями, які працюють за партнерською програмою. Завдяки тому, що заняття проводять онлайн, у AMR Education найкращі викладачі із різних куточків України та з-за кордону. 

Переваги навчання у центрі AMR Education

  • Власні розроблені методики викладання;
  • Доступні та сучасні авторські курси;
  • Навчання проводять у малих групах;
  • Індивідуальний підхід до учнів та зручний графік занять;
  • Зручна система оплати. 

Відгуки учнів про навчання у AMR Education

Як зареєструватися на курс: 

  • Зайти на сайт;
  • Ознайомитися із запропонованими курсами та програмою;
  • Обрати предмет та форму підготовки;
  • Натиснути "придбати" та оплатити;
  • Після цього Вам зателефонує менеджер та узгодить графік занять. 

Дізнатися більше про курси можна на сайті AMR Education: amreducation.online

Підписуйтесь у Facebook: facebook.com/amr.education

Слідкуйте у Instagram:amr_education_2020

Телефон: 063 8175758, 067 827 04 35

AMR Education online

AMR Education online

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #ЗНО #навчання_online #AMR_Education
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...