• Головна
  • Стадіон "Сокіл" у Сокалі відремонтують за 30 мільйонів гривень
15:49, 22 березня 2021 р.
Надійне джерело

Стадіон "Сокіл" у Сокалі відремонтують за 30 мільйонів гривень

Цього року у Сокалі відбудеться капітальний ремонт фізкультурно-оздоровчого комплексу "Сокіл", який побудований ще у 1976 році.

Сокальський стадіон увійшов до переліку об'єктів, на які передбачені кошти Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету в рамках Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини. Загальна вартість проєкту - близько 30 мільйонів гривень. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

Як зазначив керівник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім'як, такий стадіон стане не лише магнітом для місцевих жителів, де буде зручно і комфортно займатись спортом, а й місцем, де зможемо приймати всеукраїнські змагання. Об'єкт такого зразка може обслуговувати потреби кількох громад у сфері спорту, тому ремонт стадіону також дозволить проводити тут спортивні ігри серед громад Львівщини.

У Сокалі додають, що розвиток спортивної інфраструктури для громади зараз дуже на часі. У 2006 році тут облаштували майданчик з тренажерним обладнанням, а у 2007 - майданчик для міні-футболу. Опісля понад 10 років ніякі заходи щодо оновлення матеріальної бази не проводилися. Лише у 2018 році було проведено капітальний ремонт майданчика зі штучним покриттям, а у 2019 у межах реалізації Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини облаштовано спортивний майданчик для ігрових видів спорту.

Варто зазначити, що стадіон у Сокалі - один з трьох, на ремонт яких передбачені кошти у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини. Також відремонтують стадіони у Мостиськах та Стрию. 

Читайте також: "Крав латунні розп’яття": мешканця Львівщини затримали за наругу над могилами

Фото на головній: ЛОДА

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівщина #Сокаль #032 #стадіон #реконструкція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,65
39,73
EUR
42,62
42,80
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...