• Головна
  • «Відкритий світ» став доступним львівським школярам
16:17, 17 квітня 2013 р.

«Відкритий світ» став доступним львівським школярам

Львівська школа №18 обрана пілотною у впровадженні національного проекту «Відкритий світ», оскільки за останні роки учні школи показують високі досягнення з інформатики та інформаційних технологій на різних олімпіадах та конкурсах. Відтак, наступного тижня школа повинна отримати на майже 1 млн грн електронного та комп’ютерного обладнання.

«Ми подавали інформацію на Національний проект «Відкритий світ». Приємно, що досягнення наших учнів та вчителів врахували. Адже школа неодноразово перемагала у Олімпіадах з інформатики, в районних та всеукраїнських конкурсах. Торік вихованець нашої школи, єдиний з Львівської області, став переможцем IV етапу Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій, що проходила у м. Дніпропетровськ. Цього року ми також брали участь у Всеукраїнській олімпіаді.

Вчора нам повідомили, що вже наступного тижня у школу привезуть обладнання. Йдеться про 60 планшетів, 10 ноутбуків, 5 мультимедійних проекторів, 3 інтерактивні дошки, тощо», - розповів директор СЗШ №18 м. Львова Олег Мохнацький.

Нагадаємо, у школі №18 функціонує 29 класів, у яких навчається 757 учнів 5-11-х класів. У навчальному закладі працює 74 педагогічних працівники, з яких 38 мають вищу кваліфікаційну категорію, 26 учителів – із педагогічним званням «старший учитель», 7 – із педзванням «учитель-методист», 1 Заслужений учитель України.

«Сто відсотків наших педагогічних працівників мають навики у роботі з комп’ютером, пройшовши курси підвищення кваліфікації за програмою «Microsoft. Партнерство у навчанні» або за програмою «Intel. Навчання для майбутнього».

Четвертий рік школа є опорною з питань «Використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховному процесі» на основі розробленої Програми інформатизації освіти в СЗШ №18 м. Львова.

Щороку вихованці школи стають призерами та переможцями ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики та інформаційних технологій. З 2006 року школярі нашого навчального закладу беруть участь у конкурсах учнівських проектів за програмою «Intel. Навчання для майбутнього» і стають переможцями як районного, так і міського етапів конкурсу, використовуючи у своїх науково-дослідницьких та пошукових проектах міжпредметні зв’язки.

Учні школи є переможцями і призерами конкурсу юних користувачів ПК «Інформатик».

Навіть сайт школи, розроблений учнями під керівництвом вчителя інформатики, на районному конкурсі визнаний кращим», - розповів директор СЗШ №18 м. Львова Олег Мохнацький.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...