• Головна
  • Завтра у Львові творчий вернісаж митців і кава з Вірою Вовк
12:59, 10 квітня 2013 р.

Завтра у Львові творчий вернісаж митців і кава з Вірою Вовк

Завтра, 11 квітня вперше у Львові відбудеться творчий вернісаж українських митців із Бразилії, Швейцарії та Польщі, який організував Міжнародний інститут освіти, культури та зв'язків з діаспорою Національного університету “Львівська політехніка”.

Лауреата Національної премії України ім. Тараса Шевченка Віру Вовк із Бразилії, ілюстратора багатьох її книг художника-графіка, щорічну учасницю престижних лондонських виставок Royal Academy of Art Зою Лісовську із Швейцарії, письменника і перекладача з Польщі, професора Люблінського університету ім. Марії Кюрі-Склодовської Тадея Карабовіча збере у Львові презентація двомовної п'єси «Смішний святий».

Про це повідомили організатор зустрічі НУ «Львівська політехніка».

Директор МІОК Ірина Ключковська вважає, що подання п'єси - «це можливість ще раз осмислити феномен української культури у світовому просторі та часі». У творчій зустрічі візьмуть участь письменники, громадські діячі та лауреати Національної премії імені Тараса Шевченка Ігор Калинець та Роман Лубківський, а також директор видавництва «бак» і постійний видавець книг Віри Вовк Орест Коссак.

Слід зауважити, що подія відбуватиметься в переддень вручення Вірі Вовк премії «Глодоський скарб», заснованої Григорієм Гусейновим, письменником і головним редактором журналу «Кур'єр Кривбасу». Крім цього Міжнародний інститут освіти, культури та зв'язків з діаспорою надає всім бажаючим унікальну можливість поспілкуватися з письменницею в неформальній обстановці - за чашкою кави в кав'ярні «Фраєрка».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...