• Головна
  • Унікальна листівка допоможе самотнім матерям Львова
17:35, 4 квітня 2013 р.

Унікальна листівка допоможе самотнім матерям Львова

У 2013 році свято Дня матері припадає на 12 травня. Проте цьогоріч у львів'ян є можливість відзначити це свято у більш незвичний спосіб: не просто провести час разом зі своїми близькими, але й допомогти тим людям, у яких немає нікого, хто б їх привітав.

Громадське об'єднання САМОПОМІЧ спільно із «Львівською газетою» та видавництвом «Фаріон» організовують благодійну акцію до Дня матері. Починаючи з квітня, львів'яни, придбавши листівку до свята, не лише зможуть подарувати її любій матусі чи бабусі, а й допомогти покинутим одиноким матерям, які живуть у Львівському геріатричному пансіонаті, дозволивши їм відчути себе не зовсім самотніми бодай в цей день.

Унікальна листівка допоможе самотнім матерям Львова, фото-1

 «Допомогти тим, хто вже давно не чекає на допомогу! Саме під таким гаслом розпочинається благодійна акція до Дня матері. Це акція подвійного добра – даруючи листівку своїм найдорожчим, ми подаруємо ласку і необхідні речі одиноким матерям, які мешкають в геріатричному пансіонаті», – розповідає керівник соціального відділу САМОПОМОЧІ Ольга Ткачів.

Листівки можна придбати у волонтерів САМОПОМОЧІ, у кіосках міста, а також у видавництві «Львівської газети» за адресою: пл. Соборна, 12, кв. 3. Також листівки розповсюджуватимуть в офісах організації САМОПОМІЧ, що за за адресами: пл. Ринок, 1, 115 кабінет; пл. Міцкевича, 6/7 (5 поверх) та вул. Карбишева, 8. Усі вилучені кошти скерують на підтримку покинутих старших людей, що живуть в геріатричному центрі. Це шанс для небайдужих людей допомогти тим, хто вже давно не чекає на допомогу.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...