• Головна
  • У корпусі №5 технопарку “Личаків” облаштують офіси, магазини та заклади харчування, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ
20:02, 11 грудня 2020 р.
Надійне джерело

У корпусі №5 технопарку “Личаків” облаштують офіси, магазини та заклади харчування, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

11 грудня на засіданні виконкому Львівської міськради затвердили містобудівні умови на реконструкцію адміністративних приміщень у технопарку “Личаків” на вулиці Ніщинського, 35 у Львові.

Як передає 032.ua, змінювати споруду під офіси, торгівельні приміщення та заклади харчування збирається у корпусі №5 ТзОВ “Будівельна компанія “Нове місто”. Забудовник ще має розробити робочий проєкт, пройти з ним експертизу, отримати паспорт кольорового опорядження фасаду та схему благоустрою території, дозвільні документи тощо.

Якою планують зробити споруду на Ніщинського у ЛьвовіЯкою планують зробити споруду на Ніщинського у ЛьвовіЯкою планують зробити споруду на Ніщинського у ЛьвовіЯкою планують зробити споруду на Ніщинського у ЛьвовіЯкою планують зробити споруду на Ніщинського у Львові

Згідно з МУО, нежитлові приміщення розміщені у зоні КС-6 – зона технопарків відповідно до плану зонування територій (зонінгу) Личаківського району. Висота будівлі не повинна перевищувати 40 метрів: одна частина матиме 9 поверхів (40 метрів висоти), інша - 2 поверхи на 10 метрів у висоту.

За даними YouControl, ТзОВ “Будівельна компанія “Нове місто” зареєстрована з червня 2000 року у Львові на вул. Валовій,29. Керівником вказаний Павло Власюк, який також є засновником разом із ПВНЗІФ “Скриня” ТзОВ “Компанія управління активами “Приват Капітал”. Компанія спеціалізується на організації будівництва будівель та суміжних роботах.

Читайте також: Українські зоозахисники створили онлайн-магазин виробів з хутра, де вказані реальні ціни

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #технопарк Личаків #бізнес Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...