• Головна
  • Українські зоозахисники створили онлайн-магазин виробів з хутра, де вказані реальні ціни
17:07, 11 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Українські зоозахисники створили онлайн-магазин виробів з хутра, де вказані реальні ціни

Наприкінці листопада українські зоозахисники створили власний онлайн-магазин шуб та хутра, який за два тижні ста дуже популярним. Особливістю є те, що тут вказують реальні ціни за покупці.

Як повідомили власники магазину - представники UAnimals, щороку у "Чорну п'ятницю" в світі влаштують Fur Free Friday, коли активісти закликають людей відмовитись від покупок натурального хутра. У громадській організації вирішили піти ще далі та створили онлайн-магазин.

Онлайн-магазин хутра, Фото: UAnimals

Онлайн-магазин хутра, Фото: UAnimals

"Особливість крамниці полягає в максимально чесній ціні. Натискаючи на кнопку "дізнатись ціну", потенційний покупець шуби дізнається про кількість вбитих для неї лисиць, єнотів та інших тварин. А також в буквальному сенсі може подивитися в очі своїй шубі. Задача полягала в тому, аби магазин був максимально схожим на справжній, тому зупинились на класичному Golden Fur та за два дні зробили сайт магазину хутра", - зазначили зоозахисники.

Таким чином намагаються привернути увагу до проблеми саме потенційних покупців виробів з хутра. Завдяки рекламі у соцмережах вдалося привести в магазин 12 000 людей зі Львова, Києва, Харкова, Одеси та інших міст.

"Магазин продовжить своє існування і ви можете впевнено радити його знайомим, які досі носять хутро. Також будемо раді допомозі в SEO-оптимізації магазину. Завітати в магазин можна за посиланням", - резюмували у UAnimals.

Читайте також: Традиційного Різдвяного ярмарку у Львові не буде: як змінять формат

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #захист тварин #хутро #UAnimals
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...