• Головна
  • Традиційного Різдвяного ярмарку у Львові не буде: як змінять формат
16:08, 10 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Традиційного Різдвяного ярмарку у Львові не буде: як змінять формат

2020 рік разом із пандемією коронавірусу вніс багато змін у життя українців, який вплинув і на організацію зимових свят.

Як передає 032.ua, традиційного Різдвяного ярмарку у Львові не буде. Втім, організатори обіцяють змінити формат, щоб подарувати відвідувачам святкову атмосферу, але при цьому не порушувати карантинних норм.

Так, львівські підприємці планують облаштувати "по-домашньому теплі і затишні" різдвяні локації на площі Ринок та на проспекті Свободи. Як і щороку, тут продаватимуть теплі напої, сувеніри та різдвяні смаколики. А ось святкової сцени, урочистостей до відкриття ялинки та інших забав не буде.

Різдвяний ярмарок, Фото організаторів події

Різдвяний ярмарок, Фото організаторів події

Офіційно відкрити Різдвяний ярмарок 2021 у Львові обіцяють 14 грудня. Усіх відвідувачів просять дотримуватися соціальної дистанції, користуватися медичними масками та антисептиками.

Нагадаємо, цього року у Львові також планують встановити головну міську ялинку. Зелена красуня буде живою, а не штучною, і матиме 18 метрів у висоту. Її привезуть зі села Опака на Дрогобиччині. У якості прикрас використають те ж саме освітлення, що й торік. Офіційно встановлять її 13 грудня, а підсвітять напередодні свята Миколая, 18 грудня, хоч і без урочистої частини.

Додамо, в Україні продовжили адаптивний карантин до кінця лютого 2021 року. Розглядають можливість локдауну після новорічно-різдвяних свят з 8 по 24 січня.

Читайте також: Ковзанка у Львові: де та за скільки покататися на ковзанах, - ЦІНИ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #різдвяний ярмарок #події у Львові #зима у Львові #свята у Львові #Різдво #Новий рік
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...