• Головна
  • Найдешевші квартири, які можна купити у Львові
12:17, 13 листопада 2020 р.
Надійне джерело

Найдешевші квартири, які можна купити у Львові

Львів - це одне із міст, де наразі найвищі ціни на житло. На ринку нерухомості безліч пропозицій купівлі квартир як у новобудовах, так і на вторинному ринку. Кореспондентка 032.ua зібрала добірку із найдешевших квартир у Львові, які пропонують власники на початку листопада. 

Пропозиції сформувала на основі дошки оголошень OLX. Матеріал не має рекламного характеру. Авторка статті підготувала його виключно для ознайомлення читачів із цінами. Далі можна дізнатися - з якою площею, у якому районі міста, з яким ремонтом та за скільки продають квартири. 

Квартира на вулиці Скорини за 14 000 $

Один із варіантів - покупка однокімнатної квартири у Сихівському районі на вулиці Скорини. Помешкання на останньому третьому поверсі цегляного будинку. Загальна площа 23,1 метри квадратних. Як бачимо з фото, санвузол розташований на кухні поруч із плитою. 

Квартира на вулиці Стрийській за 16 500$

Пропонують для покупки квартиру на початку вулиці Стрийської. Вона підходить для проживання, однак потребує ремонту. У помешканні пічне опалення, бойлер, санвузол роздільний. Загальна площа 22 метри квадратні. 

Квартира на вулиці Шевченка за 17 500 $

Однокімнатна квартира у на вулиці Шевченка на другому поверсі багатоповерхівки. Загальна площа становить 21 метр квадратний. Централізоване опалення, сунвузол суміжний. 

Квартира на вулиці Робітничій за 19 000 $

Продають однокімнатну квартиру на вулиці Робітничій у Франківському районі Львова. Вона розташована на другому поверсі будинку. Кімната та кухня розділені загальним коридором. Загальна площа становить 20 квадратних метрів. 

Квартира на вулиці Смаль-Стоцького за 19 500 $

У Львові також продають однокімнатну квартиру на вулиці Смаль-Стоцького на першому поверсі будинку. Зазначають, що зроблений ремонт, нова сантехніка, підлога з підігрівом. Загальна площа 16 квадратних метри.

Квартира на вулиці Під Дубом за 20 000 $

Пропонують однокімнатну квартиру на вулиці Під Дубом у Львові на третьому поверсі. Вхід у помешкання з балкону, туалет спільний із сусідами. У квартирі пічне опалення. Зауважують, що є закритий внутрішній дворик для автомобілів. 

Квартира на вулиці Науковій за 25 000 $

Однокімнатна квартира на вулиці Науковій, 53. Вона розташована на третьому поверсі. Загальна площа становить 30 квадратних метрів. Зроблений косметичний ремонт. 

Читайте також: Айфон 12 у Львові: де, коли та за скільки можна придбати новинку

Фото на головній: booking.com

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #квартира_у_Львові #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...