• Головна
  • Залізничний район: 10 цікавих проєктів Громадського бюджету 2020 у Львові
12:14, 3 листопада 2020 р.
Надійне джерело

Залізничний район: 10 цікавих проєктів Громадського бюджету 2020 у Львові

Із 1 по 15 листопада у Львові відбудеться уже традиційне голосування за проєкти Громадського бюджету 2020. Львів’яни зможуть обрати кілька проєктів для реалізації у своєму чи інших районах міста. Журналістка 032.ua підготувала добірку найцікавіших пропозицій від мешканців Львова для Залізничного району.

Літній театр та кінопростір Білогорщі

Кінотеатр на Білогорщі, Фото: lviv.pb.org.ua

Кінотеатр на Білогорщі, Фото: lviv.pb.org.ua

Михайло Семко зареєстрував проєкт №249 із пропозицією облаштувати відкриту літню сцену, вуличний кінотеатр, мультифункційний динамічний простір біля Народного дому Білогорща. Навколо - озеленити територію, встановити нове освітлення, влаштувати доріжки та відпочинкову зону. Ціна питання - 580 тис. грн.

Інтерактивні технології та нові музичні інструменти для Львівської школи мистецтв №11

Львівська школа мистецтв №11, Візуалізація з сайту ЛМР

Львівська школа мистецтв №11, Візуалізація з сайту ЛМР

Проєкт №100 від Галини Війтишин передбачає придбання інтерактивної панелі, смартборда, нових музичних інструментів та концертних костюмів для хору "Калинове гроно". Львівська школа мистецтв №11  на вулиці Виговського - єдина в Залізничному районі, де навчаються понад 200 учнів. Ціна питання - 597 тис. грн.

Школа просто неба

Школа просто неба, Фото: lviv.pb.org.ua

Школа просто неба, Фото: lviv.pb.org.ua

Ольга Мамсунова із проєктом №89 пропонує встановити літню альтанку, стіл-трансформер та крісла на подвір’ї НВК “Арніка” по вулиці Комарова, 12 у Львові. Це дозволить проводити уроки з дітьми на свіжому повітрі. Ціна питання - 599 тис. грн.

"Країна Мрій" на Любінській, 98

"Країна мрій" на Любінській, Фото: lviv.pb.org.ua

"Країна мрій" на Любінській, Фото: lviv.pb.org.ua

Мешканці будинку на вулиці Любінській, 98 у Львові просять створити дитячий майданчик біля свого дому. Проєкт №116 передбачає облаштування пісочниці, лавок, атракціонів для дітей із прилеглих будинків. Ціна питання - 598 тис. грн.

Підземний контейнерний майданчик на Виговського, 17

Підземні контейнери ТПВ, Фото: lviv.pb.org.ua

Підземні контейнери ТПВ, Фото: lviv.pb.org.ua

Віталій Чорний із проєктом №103 наголошує на потребі облаштування підземних контейнерів ТПВ на місці наявного сміттєвого майданчика по вул. Виговського, 17 у Львові. Львів’янин підкреслив, що зараз там панує антисанітарія та сморід. Для покращення екологічної ситуації потрібно 587 тис. грн.

Безпечна пішохідна зона по вул.Залізничній 7-п

Пішохідна зона на Залізничній, Фото: lviv.pb.org.ua

Пішохідна зона на Залізничній, Фото: lviv.pb.org.ua

Мешканці вулиці Залізничної зареєстрували проєкт №36, який передбачає облаштування безпечної пішохідної зони вздовж дороги. Вікторія Проць зазначила, що відсутність тротуару за цією адресою загрожує життю львів’ян та їхніх дітей. Ціна питання - 187 тис. грн.

Облаштування скверу за адресою на вул. Кульчицької, 18

Сквер на Кульчицької, Фото: lviv.pb.org.ua

Сквер на Кульчицької, Фото: lviv.pb.org.ua

Львів’яни знову просять облаштувати сквер на вулиці Кульчицької, 18. Проєкт №157 від Ілони Павлюк має на меті вберегти громадський простір, де проводять час діти, молодь, батьки та пенсіонери. Торік завдяки проєкту Громадського бюджету облаштували центральну алею скверу, зараз мешканці просять прокласти менші доріжки, встановити лавки та смітники. Ціна питання - 599 тис. грн.

Левандівський мотузковий парк

Левандівський мотузковий парк, Фото: lviv.pb.org.ua

Левандівський мотузковий парк, Фото: lviv.pb.org.ua

Тарас Пищула зареєстрував проєкт №74, який передбачає влаштування дитячого та дорослого мотузкових маршрутів на вулиці Повітряній, 22 у Львові. Для реалізації придбають спорядження та розмістять дитячий маршрут на висоті до 2 метрів від землі, і для підлітків та дорослих - на висоті до 12 метрів. Ціна питання - 599 тис. грн.

Мережа спортивного і дитячого дозвілля на Левандівці

Мережа спортивного дозвілля на Левандівці, Фото: lviv.pb.org.ua

Мережа спортивного дозвілля на Левандівці, Фото: lviv.pb.org.ua

Мешканці кварталу “Велика Левандівка” (у межах вулиць Широка, Рудненська, Сяйво, Гніздовського) об’єдналися навколо проєкту №258, щоби перетворити чотири місцеві майданчики на “острівці здоров’я та радості”. На вулиці Сяйво, 17 - 19; Планерній,12, Вигоди, 58 та Сяйво, 11 хочуть облаштувати: міні-футбольне поле зі штучним покриттям, дитячі та спортивні майданчики, вуличні тренажери, а також лавки та смітники. Ціна питання - 3 млн грн.

Дитячо-спортивний майданчик, для дітей та дорослих на Любінській

Майданчик на Любінській, Фото: lviv.pb.org.ua

Майданчик на Любінській, Фото: lviv.pb.org.ua

Проєкт №139 передбачає створення дитячо-спортивного майданчика між будинками на Любінській, 104 та Виговського, 33 у Львові. Це дозволить мешканцям різного віку проводити там своє дозвілля. Ціна питання - 596 тис. грн.

Більше проєктів Громадського бюджету 2020 можна знайти ТУТ. Раніше сайт 032.ua розповідав, як проголосувати за проєкт Бюджету участі різними способами.

Читайте також: Франківський район: 10 цікавих проєктів Громадського бюджету 2020 у Львові

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #Громадський бюджет #Левандівка #Залізничний район #Бюджет участі #голосування #кінотеатр на Білогорщі
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,80
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...