• Головна
  • Франківський район: 10 цікавих проєктів Громадського бюджету 2020 у Львові
19:15, 31 жовтня 2020 р.
Надійне джерело

Франківський район: 10 цікавих проєктів Громадського бюджету 2020 у Львові

Із 1 по 15 листопада у Львові відбудеться уже традиційне голосування за проєкти Громадського бюджету 2020. Львів’яни зможуть обрати кілька проєктів для реалізації у своєму чи інших районах міста. Журналістка 032.ua підготувала добірку найцікавіших пропозицій від мешканців Львова для Франківського району.

Сучасна інтерактивна мобільна лабораторія "Лабораторія покоління Альфа" (Generation α-Lab)

Олег Ревега із проєктом №160 пропонує облаштувати сучасну інтерактивну мобільну лабораторію у школі №83 на вулиці Івана Пулюя, 16 у Львові. Це дозволить ефективно викладати дітям фізику, пізнавати світ та створювати успішні проєкти. За час експлуатації ґаджетів ними можуть скористатится 2300 учнів ліцею та їхніх вчителів. Ціна питання - 599 тис. грн.

Екологічні підземні контейнери по вулиці Рубчака

Контейнери ТПВ на Рубчака

Мешканці вулиці Рубчака наголошують на потребі встановлення екологічних підземних контейнерів для збору ТПВ. Наявні контейнери - відкритого типу, розташовані недалеко від газорозподільчого вузла та дитячого майданчика, що створює загрозу для львів’ян. Проєкт №213 має на меті вирішити це питання. Ціна - 593 тис. грн.

Сучасний дитячий майданчик європейського типу

Майданчик на вул. Героїв УПА, 80

Юрій Старовойтов зареєстрував проєкт №248, яким пропонує оновити дитячий майданчик на вулиці Героїв УПА, 80 у Львові. Розташують його на території скверу за вказаною адресою та облаштують там зони для ігор дітей різного віку, тренажери, лавки, зону для вигулу собак за європейськими аналогами. Ціна питання - 536 тис. грн.

Стежки “Горіхового Гаю”

Парк "Горіховий гай" Львів

Парк “Горіховий Гай” розташований біля вулиці Лазаренка у Львові. Місцеві мешканці часто там гуляють, відтак просять покращити пішохідну доступність та комфорт території. Проєкт №73 передбачає облаштування зручних стежок та екологічних сходів із поручнями у місцях, де часто ходять львів’яни. У перспективі це дозволить створити “зелений прогулянковий маршрут” від Стрийського парку до кінотеатру “Сокіл”. Ціна питання - 599 тис. грн.

Сучасний стерилізаційний комплекс в операційну на Русових, 4

Стерилізаційний комплекс на Русових

Лейла Мелесова-Вальчак із проєктом №196 пропонує купити для гінекологічного відділення комунальної 3-ї міської клінічної лікарні, що на вулиці Русових,4 у Львові обладнання-комплекс для стерилізації інструменті. Лікарі щороку оперують близько 2000 жінок, рятують життя і здоров’я від складних патологій. Нова техніка підвищить ефективність проведення складних операцій по збереженню репродуктивних органів жінок. Ціна питання - 3 млн грн.

Реконструкція дитячого майданчика на перехресті вулиць Єфремова та Японської

Дитячий майданчик на Єфремова

Проєкт №255 передбачає облаштування дитячого майданчика для проведення вільного часу місцевих мешканців. Пропонують створити зони розваг для дітей різного віку (гойдалки, будиночок на дереві, лазанка, пісочниця, батути, каруселі), лавок, а також мурал на стіні бічного будинку. Ціна питання - 599 тис. грн.

Зона активного дозвілля на “Піскових Озерах”

Парк "Піскові Озера"

Мешканці Франківського району пропонують облаштувати зону відпочинку для людей різного віку у парку “Піскові Озера”, що на вулиці Коновальця, 103 у Львові. Проєкт №37 передбачає встановлення нових лавок та вуличних тренажерів. У перспективі - ще й станції зарядки смартфонів та автономного освітлення. Ціна питання - 599 тис. грн.

Шарварок

Розваги для ЗДО №37

Леся Ковальчук із проєктом №99 наголошує на потребі оновлення території ЗДО №37 на вулиці Княгині Ольги, 59А у Львові. Для дітей облаштують навчальні доріжки, вуличні дошки для малювання, рахувальні елементи, бізіборди, які сприятимуть не лише розвагам, а й пізнавальному розвитку. Ціна питання - 599 тис. грн.

Відновлення водойм у парку "Горіховий гай"

Ігор Кідик з командою розробив проєкт №110, який передбачає збереження та відновлення озера у “Горіховому гаю”. Оскільки Львів та частина Львівської області опинилися під загрозою опустелювання, є ризик втратити місцеві озера та стави.  Ціна питання - 2,99 млн грн.

Мистецький простір "Пулюй" / Puluj Art Hall

Мистецький простір на Пулюя

Ще один проєкт, який стосується школи №83 на вулиці Пулюя, 16 у Львові - ідея створення мистецького простору. Проєкт №155 передбачає облаштування у актовій залі навчального закладу місця для творчості художників, музикантів, акторів, медіадіячів. Після ремонту у приміщенні, сюди хочуть придбати нову техніку - звукопідсилення, світло тощо. Ціна питання - 2,99 млн грн.

Більше проєктів Громадського бюджету 2020 можна знайти ТУТ. Раніше сайт 032.ua розповідав, як проголосувати за проєкт Бюджету участі різними способами.

Читайте також: Личаківський район: 10 найцікавіших проєктів Громадського бюджету 2020 у Львові

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #Громадський бюджет 2020 #проєкти #голосування #Франківський район
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...