• Головна
  • Партія "Духовна Україна" висунула свою кандидатку на голову Львівської ОТГ, - ВІДЕО
10:26, 17 вересня 2020 р.
Надійне джерело

Партія "Духовна Україна" висунула свою кандидатку на голову Львівської ОТГ, - ВІДЕО

Фото: Van Doeveren Nataliya, фейсбук

Фото: Van Doeveren Nataliya, фейсбук

Днями партія "Духовна Україна" публічно заявила про намір взяти участь у виборах голови Львівської ОТГ. Представили також кандидатку у мери Львова від політсили - Наталію ван Доеверен.

"Я прийняла рішення балотуватися на посаду голови Львівської об'єднаної територіальної громади. Мати, жінка, лікар з багаторічним досвідом, досвідом менеджменту та міжнародних комунікацій. Я не обіцятиму вам безкоштовний квиток за щастям і не лічитиму львівських вулиць, я хочу запропонувати вам справедливість: справедливі і прозорі правила гри і підходи до управління львівською ратушею. Я пройшла складний і тривалий шлях у боротьбі за правду і справедливість, я знаю їм ціну. Збережімо духовну столицю України разом!", - звернулася політикиня до виборців у агітаційному ролику, передає 032.ua.

Наталія ван Доеверен відома насамперед як лікарка - акушерка-гінекологиня вищої кваліфікаційної категорії, докторка філософії та керівниця медичної частини Благодійного Фонду "Шпиталь імені Митрополита Андрея Шептицького". Із її анкети на сайті фонду відомо, що вона навчалася у Бродівській середній школі, Львівському державному медінституті, Українській академії державного управління при Президентові України та Медичній академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика. Із 2017 року працює у благодійному фонді. Із травня 2011 по 2017 рік працювала у Львівській обласній клінічній лікарні, перед цим із 2008 року - у Львівській обласній державній адміністрації.

Окрім цього, із травня по листопад 2008 року була головною спеціалісткою Департаменту зовнішньоекономічного співробітництва у Міністерстві аграрної політики України. Ще раніше майже рік пропрацювала на  Міністерство регіонального розвитку та будівництва України. У 2004 - 2005 роках працювала при Головному управлінні охорони здоров'я Львівської ОДА, до цього - у Львівській обласній клінічній лікарні та Львівському регіональному перинатальному центрі.

Наталія ван Доеверен, фото: http://spital.org.ua/

Наталія ван Доеверен, фото: http://spital.org.ua/

Раніше Наталія ван Доеверен потрапила у скандал щодо хабарництва. У листопаді 2017 року її як заступницю головного лікаря обласної лікарні затримали начебто за хабар при свідках. Згодом один зі свідків заявив, що лікарка хабара не отримувала, а неправдиві свідчення вимагали від нього правоохоронці. Тривалий час вона вимагала від Львівської обласної прокуратури визнати її потерпілою у справі. Судді шість разів відмовляли Наталії ван Доеверен, але із сьомого разу таки вдалося отримати відповідну ухвалу, яку виніс 1 лютого 2019 року Галицький райсуд. Врешті львівська лікарка вирішила дійти зі своєю справою аж до Гааги.

Читайте також: Популярні оздоровчі курорти Львівщини з мінеральними водами: як добратися та де поселитися

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #Львів #мер Львова #Духовна Україна #партія #вибори голови Львівської ОТГ #Наталія ван Доеверен
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...