• Головна
  • Всі роботодавці Львова разом в одній спільноті: переваги нового сервісу відгуків
Новини компаній
17:00, 14 липня 2020 р.

Всі роботодавці Львова разом в одній спільноті: переваги нового сервісу відгуків

Новини компаній

Платформа, що об’єднує роботодавців — такий сервіс відгуків про працівників запрацював у Львові. Проект надає можливість власникам бізнесу, керівникам підприємств та HR менеджерам після процедури реєстрації як роботодавця залишати відгуки про персонал чи підрядників, а також створювати характеристики співробітників. Чим ще може похвалитися платформа, які послуги і привілеї отримують учасники спільноти.

Що отримують ті, хто став частиною спільноти роботодавців?

Сервіс Worklviv створений, щоб допомагати бізнесу розвиватися в нашому регіоні. Шляхом грамотного підбору кадрів будується команда, яка швидко досягає поставлених цілей компанії. Саме на цьому роблять акцент розробники ідеї платформи. Тому і був створений потужний HR-інструмент, яким безкоштовно може скористатися будь-який зареєстрований і підтверджений на сервісі роботодавець. Переглянути сайт проекту можна за посиланням work.lviv.uа. Окрім основних функцій, є ще й бонусні переваги:

  • Поради щодо підбору персоналу. В підпорядкуванні сервісу — команда професійних рекрутерів, які регулярно діляться з учасниками спільноти новинками рекрутингу і HR-лайфхаками
  • E-mail розсилка з бази даних. Підписники сайту регулярно отримують оновлення бази даних працівників, інформацію про звільнених працівників та свіжі відгуки на порталі.
  • Безкоштовне обслуговування у форматі підписки. Щойно роботодавець стає зареєстрованим та перевіреним учасником спільноти, він отримує безоплатну підписку на послуги сервісу. Так, підписник володітиме актуальною інформацією у найзручніший для нього час.
  • Ексклюзивна інформація про працівників та підрядників. Зареєстровані учасники проекту, що пройшли перевірку, отримують доступ до бази даних працівників Львова і можливість перегляду незалежних досьє.
  • Бізнес-зустрічі, семінари, конференції і тренінги. Організатори проекту регулярно проводять тематичні івенти, щоб учасники спільноти мали можливість дізнаватися більше про технології у сфері підбору кадрів і роботи з персоналом.
Всі роботодавці Львова разом в одній спільноті: переваги нового сервісу відгуків, фото-1

В чому цінність формату підписки на послуги сервісу відгуків?

Учасники проекту Worklviv, долучившись до спільноти роботодавців, отримують готовий до роботи HR-інструмент. Тому переваги підписки очевидні:

  • Маючи під рукою перевірений засіб діджитал-рекрутингу з практичними порадами і влучними рішеннями, можна безпомилково будувати ідеальну для бізнесу команду.
  • Учасник проекту сам вирішує, коли і в якому обсязі отримувати новини та корисні поради від експертів з рекрутингу та HR.
  • Інформативна e-mail розсилка завжди триматиме в курсі того, що відбувається у сфері HR, не дасть пропустити важливі події. Про будь-які оновлення в базі даних працівників чи заплановані конференції підписник дізнається першим.

Чому конференції та семінари в HR сфері важливі для керівників і власників підприємств?

Бізнес-зустрічі спільноти Worklviv — шанс суттєво покращити показники бізнесу. Кожна подія дає можливість отримати корисну інформацію, завести нові знайомства, обмінятись досвідом і залучити потрібних партнерів. Як правило, на конференціях збирається чимало спеціалістів, які володіють ефективними практиками і готові ділитися своїми знаннями. Серед постійних учасників та гостей:

  • керівники компаній і топ-менеджери;
  • провідні фахівці рекрутингу, мотивації і навчання персоналу, HRD;
  • представники рекрутингових агентств і фріланс рекрутери;
  • бізнес-партнери і HR з економічної, юридичної, IT та інших сфер.

Усі зустрічі планують і організовують таким чином, щоб кожен учасник отримав якнайбільшу користь від витраченого на івент часу. Якщо в середньому вартість квитка на схожі події коливається від 50$ до 350$, то роботодавці Львова, які долучилась до соціального проекту і оформили підписку, мають право відвідувати семінари і конференції WorkLviv безкоштовно.

Всі роботодавці Львова разом в одній спільноті: переваги нового сервісу відгуків, фото-2

Як стати частиною спільноти роботодавців Львова?

Вигоди від бонусних пропозиції соціального проекту Worklviv дійсно суттєві, і, можливо, хтось засумнівається у тому, чи просто долучитися до спільноти, чи немає якихось обмежень при реєстрації та підписці.

Розробники платформи максимально спростили формат підключення, а також надали докладні інструкції щодо оформлення у проекті і користування сервісом. То ж сама реєстрація займе кілька хвилин, а підтвердження модератори нададуть протягом робочого дня.

Долучайтесь до проекту Worklviv і отримуйте переваги для вашого бізнесу!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...