• Головна
  • У Львові під час гри у футбол помер офіцер
16:24, 28 лютого 2013 р.

У Львові під час гри у футбол помер офіцер

Раптова смерть на футбольному полі шокувала товаришів по службі. Під час гри у футбол у 43 річного офіцера зупинилось серце.

«У військового, який служив в санітарно-епідеміологічному загоні, під час гри у футбол стався серцевий напад. Два рази на тиждень у офіцерів обов'язкові заняття з фізичної підготовці. А майор, померлий від гострої серцевої недостатності, не тільки цікавився, але і займався спортом із задоволенням, а не з-під палиці, як деякі. Тож його раптова смерть стала просто шоком для всіх товаришів по службі.» - розповів "Комсомольській правді" в Україні "начальник регіонального медіа-центру Західного МОУ, підполковник Олександр Поронюк.

Видимих ознак серцево-судинного захворювання у чоловіка не було. Інакше під час обов'язкового щорічного огляду лікарі б помітили збої в організмі.

 Діагноз "гостра серцева недостатність" поставили лікарі під час огляду пацієнта.

 «Швидка» за викликом приїхала вчасно, але, на жаль, чоловік був уже мертвий. Він помер від гострої серцевої недостатності під час планових занять спортом. На жаль, такий діагноз ми дуже часто констатуємо і у зовсім молодих спортсменів.» - підтвердила і головний лікар станції швидкої медичної допомоги Наталія Поважук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...