
13:58, 28 лютого 2013 р.
Юрій Винничук планує різко розкритикувати львівських рестораторів та кухарів.
Юрій Винничук на форумі «Галицька кухня» виступить з критичною доповіддю про помилки львівських рестораторів
Львівський письменник та дослідник галицької кухні стверджує, що ресторани часто не дотримуються рецептури навіть у добре знайомій будь-якій галицькій господині борщі. «Наприклад в борщ можуть подати картопляні крокети з фритюру під виглядом кнедлів або й взагалі переплутати назви абсолютно несхожих між собою страв», - розповідають організатори Міжнародного форуму «Галицька кухня: славні традиції, велике майбутнє».
Також у дослідника історії Львова є питання і до назв самих закладів громадського харчування. Їх, поміж іншими цікавинками з історії та реалій галицької кухні Юрій Винничук озвучить у своєму виступі на Міжнародному форумі «Галицька кухня: славні традиції, велике майбутнє».
Дискусія обіцяє бути цікавою, адже у Форумі також візьмуть участь кілька десятків рестораторів з усієї Галичини (Тернопіль, Івано - Франківськ, Краків, Новий Сонч, Дубєцко, Красічин), але головно зі Львова. Вони змушені будуть відповідати на критику, висловлену їм просто в очі. Свою думку зможуть висловити також і науковці, кухарі, журналісти.
Міжнародний форум «Галицька кухня: славні традиції, велике майбутнє» відбудеться у Львові 13-14 березня. Окрім конференційної та дискусійної частин, Форум передбачає проведення Першої українсько-польської гастрономічної дуелі, Ярмарку галицьких продуктів, низки майстер-класів і презентацій, а також Гала-вечері з врученням відзнак Посла галицької кухні.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
07:49, 10 червня
17:05, 15 червня
15:24, 18 червня
live comments feed...
Коментарі