• Головна
  • Юрій Винничук планує різко розкритикувати львівських рестораторів та кухарів.
13:58, 28 лютого 2013 р.

Юрій Винничук планує різко розкритикувати львівських рестораторів та кухарів.

 Юрій Винничук на форумі «Галицька кухня» виступить з критичною доповіддю про помилки львівських рестораторів

Львівський письменник та  дослідник галицької кухні стверджує, що ресторани часто не дотримуються рецептури навіть у добре знайомій будь-якій галицькій господині борщі. «Наприклад в борщ можуть подати картопляні крокети з фритюру під виглядом кнедлів або й взагалі переплутати назви абсолютно несхожих між собою страв», - розповідають організатори Міжнародного форуму «Галицька кухня: славні традиції, велике майбутнє».

 Також у дослідника історії Львова є питання і до назв самих закладів громадського харчування. Їх, поміж іншими цікавинками з історії та реалій галицької кухні Юрій Винничук озвучить у своєму виступі на Міжнародному форумі «Галицька кухня: славні традиції, велике майбутнє».

Дискусія обіцяє бути цікавою, адже у Форумі також візьмуть участь кілька десятків рестораторів з усієї Галичини (Тернопіль, Івано - Франківськ, Краків, Новий Сонч, Дубєцко, Красічин), але головно зі Львова. Вони змушені будуть відповідати на критику, висловлену їм просто в очі. Свою думку зможуть висловити також і науковці, кухарі, журналісти.

Міжнародний форум «Галицька кухня: славні традиції, велике майбутнє» відбудеться у Львові 13-14 березня. Окрім конференційної та дискусійної частин, Форум передбачає проведення Першої українсько-польської гастрономічної дуелі, Ярмарку галицьких продуктів, низки майстер-класів і презентацій, а також Гала-вечері з врученням відзнак Посла галицької кухні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,03
41,07
EUR
44,18
44,24
PLN
10,10
10,14
Оголошення
live comments feed...