• Головна
  • Садовий прагне відновити рейс «Львів-Донецьк»
17:32, 27 лютого 2013 р.

Садовий прагне відновити рейс «Львів-Донецьк»

Сьогодні, 27 лютого, міський голова Львова зустрівся із представниками Донецького регіонального відділення Асоціації міст України, десятьма мерами міст Донецької області. Під час розмови міський голова наголосив на важливості прямого транспортного сполучення між Львовом та Донецьком, інформує прес-служба ЛМР. 

«Ми зі Львова влітку маємо в Польщу 3 рейси: Львів-Краків, Львів-Вроцлав, Львів-Варшава. А в Україні маємо тільки один – Львів-Київ. Я зустрічаюсся з представниками авіакомпаній і перше питання, яке я ставлю, - це відновлення внутрішніх рейсів, зокрема «Львів-Донецьк». Тому що якщо ми не будемо спілкуватись, то завжди будуть фобії і якісь інші проблеми. Я б хотів, щоб одним із результатів нашої зустрічі було звернення міських голів до авіакомпаній та Міністерства транспорту, щоб вони сприяли відновленню прямого сполучення «Львів-Донецьк», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий. 

«Транспортна вісь дуже важлива. Тому буде дуже добре, якщо буде прямий рейс не тільки в Донецьк, але і в інші міста. Це дасть певний імпульс для розвитку вашої інфраструктури, для відвідання туристів. Тоді всі міфи і страхи будуть розвіюватись самі собою», - розповів Руслан Требушкін, мер міста Димитрова Донецької області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...