• Головна
  • У Львові стартує Школа анімації для дітей
12:58, 27 лютого 2013 р.

У Львові стартує Школа анімації для дітей

4 березня стартує Школа анімації для дітей. До процесу створення мультфільму зможуть долучитися усі охочі.

Протягом місяця у Львові діти молодшого шкільного віку, які вміють малювати та усі, хто захоче спробувати себе у ролі мультиплікатора, створюватимуть дитячий анімаційний фільм. Вже 1 квітня відбудеться презентація готового мультфільму від Школи анімації для дітей у Львові.

«Ми запрошуємо усіх бажаючих, навіть тих, які поки не мають відношення до малювання і анімації. Ми покроково будемо вчити, як робити анімаційний фільм. Намальовані дітьми персонажі рухатимуться, фони змінюватимуться – усе буде у виконанні учасників Школи. Ми хочемо також долучити наш гурток хорового співу до музичного супроводу у мультфільмі», - говорить Анастасія Горай, координатор школи анімації, педагог-організатор УДЮМК Шевченківського району.

У Школі анімації кожен учасник ознайомиться з історією та розвитком анімації, а також безпосередньо долучиться до спільної роботи над мультфільмом.

 «4 березня із дітьми проведуть бесіду про можливості сучасної анімації, техніки створення мультфільмів. Після ознайомлення дітей із цим видом мистецтва ми обговоримо техніку нашого анімаційного фільму та матеріали, з якими будемо працювати, та виберемо тему мультфільму», - зазначає Анастасія Горай.

З 6 березня учасники працюватимуть над створенням персонажів та фонової частини. Діти візьмуть активну участь у розробці персонажів мультфільму. Кожен з дітей малюватиме окремого героя.

Протягом 11-20 березня задум анімуватимуть. На кожному занятті будуть  фотографувати рух мультфільму. Під час цієї роботи домальовуватимуть фони для персонажів.

25 березня опрацюють рухливі та цікаві титри. Останній тиждень березня буде присвячений монтажу та озвучуванню мультфільму. У це входить пошук музики та запис дитячого закадрового голосу. Потім звуковий та фотоматеріал буде оброблений у спеціальних комп’ютерних  програмах.

«Якщо буде дуже багато бажаючих, то ми поділимо дітей на групи, за необхідності видіілимо більше часу. У нас є така можливість. Хочемо запросити усіх охочих. Така акція серед УДЮМКів проводиться вперше. Ми з дітьми ще не практикували такого виду мистецтва. Сподіваємось, що це сподобається дітям і ми впровадимо Школу на традиційній основі. Нагадаємо, усі заходи для дітей у наших установах є безкоштовними. Ми радо запрошуємо дітей цікаво та пізнавально проводити з нами вільний від навчання час», - розповідає Людмила Боднарчук, директор УДЮМК Шевченківського району.

Зареєструватися для участі у Школі анімації можна, надіславши запит із контактною інформацією на електронну скриньку [email protected] або зателефонувавши за номером: 0507471221.

Заняття відбуватимуться щопонеділка та щосереди о 16.00 год. у приміщенні клубу «Дозвілля» за адресою: вул. Замарстинівська 71.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...