• Головна
  • Кличка і Тягнибока закликають вирішити дрогобицький конфлікт
10:02, 26 лютого 2013 р.

Кличка і Тягнибока закликають вирішити дрогобицький конфлікт

Понад 700 підприємців з Дрогобича, що на Львівщині, оприлюднили відкритого листа до голови партії «УДАР» Віталія Кличка та голови ВО «Свобода» Олега Тягнибока. У зверненні підприємці «Дрогобицького ринку» просять народних депутатів звернути увагу щодо неправомірних, на думку дрогобичан, дій місцевих осередків ВО «Свобода» та «Удар».

«Керівники та члени вище зазначених партій, постійно перешкоджають роботі сесій міської ради, де розглядаються життєво важливі для міста питання, зокрема, надання земельних ділянок для створення нових робочих місць, розбудови та благоустрою території ринку», - зазначено у відкритому листі: «Також вони відверто агітують проти залучення інвестицій у місто, перешкоджають нам, як інвесторам реконструкції ринку, перекручуючи та спотворюючи рішення сесій Дрогобицької міської ради».

Звертаючись до голови партії «УДАР» Віталія Кличка та голови ВО «Свобода» Олега Тягнибока, підприємці пишуть: «Ми впевнені, що Ви належно оціните  діяльність керівників місцевих осередків ВО «Свобода» та «Удар», які не зацікавленні у сприянні розвитку підприємництва на Дрогобиччині та приймете відповідні заходи. Ми розуміємо Вашу зайнятість, але уклінно просимо відвідати наше старовинне місто і на місці дати справедливу оцінку діям таких народних обранців».

Звернення прийняте на зборах підприємців КП «Дрогобицький ринок».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...