• Головна
  • На Львівщині на шахті «Червоноградська» заборонили вибухові роботи
17:17, 22 лютого 2013 р.

На Львівщині на шахті «Червоноградська» заборонили вибухові роботи

Відповідне рішення прийняв начальник теруправління Держігрпромнагляду у Львівській області Юрій Царик після обстеження гірничих виробок копальні, інформує прес-служба територіального управління.

У ході перевірки з’ясовано, що в незадовільному стані перебувають вентиляційні споруди, зокрема, ізоляційні перемички та вентиляційні шлюзи не відповідають розробленим проектам, а також виявлено ряд вентиляційних свердловин, які не внесено до плану ліквідації аварії (ПЛА) та не відображено на схемі вентиляції.

Керівником територіального управління складено протокол про притягнення до адміністративної відповідальності головного інженера шахти та начальника дільниці вентиляції і техніки безпеки (ВТБ). Також буде підготовлено подання на невідповідність займаним посадам інженерно-технічних працівників, які відповідальні за обстежені маршрути.

Разом із тим, відзначено якісне освітлення та побілку виробок приствольного двору (дільниця шахтного транспорту), стан утримання та кріплення виробок головних напрямів шахти, армування вертикальних стволів та підйомних комплексів шахти.

Нагадаємо, з 18 лютого розпочато комплексну перевірку стану охорони праці та промислової безпеки на шахті «Червоноградська» ДП «Львіввугілля». Перевірка триватиме до 1 березня.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...