• Головна
  • 6 дієвих масок для волосся у домашніх умовах, - РЕЦЕПТИ
16:43, 11 травня 2020 р.
Надійне джерело

6 дієвих масок для волосся у домашніх умовах, - РЕЦЕПТИ

6 дієвих масок для волосся у домашніх умовах, - РЕЦЕПТИ

Розкішне густе волосся - це запорука гарного та здорового вигляду. Стан вашого волосся прямопропорційно залежить від самопочуття людини. Адже стрес, шкідливе харчування, нестача вітамінів та брак води можуть перетворити розкішну шевелюру на ламке, рідке волосся. 

Тому журналістка 032.ua підготувала 6 дієвих масок для волосся, які можна легко зробити у домашніх умовах, а інгредієнти для них знайдуться у кожному домі.

Маски для живлення волосся

Бананова маска з молока та меду 

Ця проста маска зможе швидко відновити тьмяне та ламке волосся. Також її можна наносити на пофарбоване волосся. 

Для приготування такої маски вам знадобляться: 1 банан, 2 столохих ложки меду та 100 мл молока. Всі компоненти потрібно добре змішати в блендері, щоб банан перетворився на густу масу. Після приготування нанесіть маску на волосся (одягніть поліетиленову шапочку) та тримайте 30 хв. Змивати можна з шампунем. Застосовувати таку маску потрібно лише 1 раз на тиждень. 

Маска з глиною

Щоб приготувати таку маску вам знадобляться такі компоненти: 2 столові ложки косметичної глини, 1 столова ложка меленої кориці, 1 столова ложка оливкової олії та 1 яєчний жовток (домашній).

Спочатку, потрібно розвести глину водою до стану густої каші, потім додати у суміш корицю, жовток та олію. Після приготування нанесіть маску на голову та обгорніть її поліетиленовим пакетом та махровим рушником. Тримати потрібно близько 30 хвилин. Змивати суміш можна шаппунем. Застосовувати її можна 1 раз на тиждень протягом двох тижнів. 

Маски від випадіння волосся

Медова маска

Інгредієнти: 1 столова ложка меду, 1 столова ложка касторової олії, 1 столова ложка коньяку та 1 яєчний жовток (домашній). Медові маски запобігають випадінню та сухості волосся, також вони зроблять його блискучим та гладеньким.

Для приготування потрібно гарно перемішати усі компоненти, а потім нанасти на коріння волосся. Втирайте маску протягом 5-10 хвилин, а потім одягніть поліетиленову шапочку і махровий рушник. Тримати таку маску на волоссі потрібно від 2 до 3 годин. Змивати можна шампунем. Медові маски рекомендовано застосовувати курсами: 2 рази на тиждень протягом 12 тижнів.

Маска із зеленого чаю та жовтка

Для приготування візьміть такі компоненти: 2 столові ложки теплого міцного свіжозавареного чаю, 1 курячий жовток (бажано, домашній), 5-10 крапель ефірної олії розмарину.

Спершу потрібно гарно змішати жовток з олією, а потім до суміші додати зелений чай (якщо він листовий, то потрібно його процідити). Після приготування нанесіть суміш на волосся масажними рухами, та тримайти 5-10 хвилин. Важливо після нанесення добре промити голову холодною водою (щоб не звернулися жовтки), а потім можна і шампунем. Щоб побачити результат потрібно застосовувати таку маску 1-2 рази на тиждень, протягом 8 тижнів. 

Маски для росту волосся

Гірчична маска

Компоненти: 6 столових ложок води, 3 столові ложки гірчиці, 2 столові ложки оливкової олії, 1 жовток (домашній) і 1 столова ложка цукру. При нанесення ігрчиці на шкіру, вона її нагріває, саме це і стимулює волосяні цибулини до швидкого росту. Ця маска чудово підійде для жирного волосся, оскільки гірчиця знижує роботу сальних залоз.

У співвідношенні 3:1:1 потрібно розмішати у воді гірчичний порошок з олією. Після цього до суміші додайте жовток і цукор та добре усе перемішайте. Маску нанесіть на коріння масажними рухами та одягніть поліетиленову шапочку та махровий рушник. Тримати маску на волоссі потрібно від 30 хвилин до 1 години. Змивати потрібно шампунем. Застосовувати потрібно 1 раз на тиждень протягом 8 тижнів. 

Дріжджева маска

Для приготування підготуйте: 50 гр дріжджів, 1 чайна ложка цукру, 2 столові ложки води, дігтярне мило та 1 столову ложку цукру. Важливим нюансом є те, що перед нанесенням маски на шкіру голови на ній не повинно бути ранок чи порізів. Дріжджева маска змусить ваше волосся активно рости. 

Спочатку змішайте у теплій (не гарячій) воді дріжджі з цукром до густої консистенції. Потім суміш повинна постояти 30 хвилин в теплі, зрідка помішуючи. Наносити маску потрібно на вологе волосся. Зав'яжіть чистою хустинкою, а зверху обгорніть рушником. Тримати суміш можете протягом 1 години, після цього промийте волосся дігтярним милом. Наносити таку маско потрібно не частіше ніж 1 раз на місяць. 

Читайте також: 6 масок для обличчя в домашніх умовах: інгредієнти знайдуться в кожному домі,- РЕЦЕПТИ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#маски для волосся #домашні умови #рецепти #Львів #косметологія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,85
EUR
42,82
42,86
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...