• Головна
  • На вокзалі «Львів» затримали злодія, який зривав з пасажирів прикраси
09:19, 19 лютого 2013 р.

На вокзалі «Львів» затримали злодія, який зривав з пасажирів прикраси

Правоохоронці на приміському вокзалі станції «Львів» затримали уродженця Івано-Франківської області, який заробляв тим, що зривав з пасажирів золоті ланцюжки.

Зловили зловмисника, після того, як він зірвав з шиї 23-річного пасажира ланцюжок. Молодий чоловік якраз чекав на прибуття потягу в залі очікування. При виході із залу, ззаду до нього підбіг невідомий чоловік та різко зірвав із шиї золотий ланцюжок. Після цього, грабіжник вибіг на вулицю. За ним одразу ж помчався потерпілий. На заваді стали міліціонери. Зловмисник побачивши правоохоронців, аби уникнути підозри викинув ланцюжок в урну, однак був затриманий.

 

По даному факту відкрито кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України «Грабіж».

 

Як згодом з’ясували  правоохоронці, 42-річний грабіжник раніше неодноразово судимий ( 6 судимостей, в тому числі були крадіжки, грабежі, незаконне зберігання зброї та наркотики), останній термін відбував за зберігання наркотиків. Не маючи постійного місця проживання та заробітку, чоловік промишляв такого роду «заробітками» – зазначив т.в.о. начальника ЛВ на станції Львів Віталій Дума.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...