• Головна
  • Сьогодні відзначили кращих спортсменів Львова
16:15, 18 лютого 2013 р.

Сьогодні відзначили кращих спортсменів Львова

Сьогодні, 18 лютого, стипендіями міського голови нагородили перспективних і талановитих спортсменів та тренерів міста.

Як повідомили у Львівській міськраді, щорічно цю нагороду отримують спортсмени, які є призерами, переможцями чемпіонатів України, Європи, Світу, а також їхні тренери.

Цього разу відзначили 84 львів’ян. Кожен з них отримав грошову премію у розмірі 1 000 грн на банківській карті. Загальна сума премій склала 84 000 грн.

«Сьогодні займатися спортом – це певні зусилля, а також матеріальні витрати. Має бути відповідний режим харчування, треба мати відповідне устаткування, інвентар. Тому місто повинне долучатися, тим більше, ми говоримо про перспективних спортсменів, які прославляють місто, прославляють Україну.Тому треба підтримувати молодих спортсменів, щоб у них був драйв, щоб у них було бажання займатися спортом і перемагати.

Мені, звичайно, трошки сумно, що ця невелика підтримка, яку ми даємо, не є більшою та системнішою. На превеликий жаль, такі сьогодні засади місцевого самоврядування, що більшість коштів, які громада збирає на податки, йдуть до державного бюджету. Те, що нам лишається, це мізер. Але навіть виходячи з цього, я вважаю, ми повинні знаходити адекватні можливості для розвитку спорту, на підтримку тих спортсменів, які більше працюють, які прославляють місто Львів», – говорить Андрій Садовий, міський голова Львова.  

Наймолодших спортсменів, Олександра Олеськевича, Марту Турчиняк і Тетяну Ящишин, також відзначили пам’ятними монетами.

Зауважимо, на 2013 рік на сферу фізичної культури та спорту на управління молоді, сім’ї та спорту заплановано 4 млн 18 тис. 400 грн. У 2012 році у плані було 3 млн 822 тис. 810 грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,00
43,08
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...