• Головна
  • Львський аграрний університет буде використовувати землі «ветеринартого»
14:19, 17 лютого 2013 р.

Львський аграрний університет буде використовувати землі «ветеринартого»

Заступник голови Львівської обласної ради Валерій П'ятак провів робочу нараду з питань землекористування Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. З. Гжицького

Учасники наради обговорили проблеми, пов'язані із реорганізацією Львівського національного    університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. З. Гжицького шляхом входження в структуру Львівського національного  аграрного університету, зокрема, щодо збереження функціонального використання та цільового призначення будівель і земель університету ветеринарної медицини.

За результатами наради було вирішено рекомендувати Львівському національному аграрному університету використовувати передані землі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. З. Гжицького виключно за цільовим призначенням. Окрім того учасники наради погодили, спільно з Львівською міською радою, вивчити доцільність утворення територій та об'єктів природно-заповідного фонду певної категорії та ініціювати виготовлення детального плану території цього навчального закладу, з метою створення на ній об'єктів природно-заповідного фонду певної категорії.

Учасники наради звернулися до Управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів та Держуправління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області з рекомендацією забезпечити координацію дій та посприяти відповідним структурам Львівської міської ради і Львівського національного аграрного університету, іншим відповідальним суб'єктам, при підготовці проектної документації щодо організації території за місцем розташування Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. З. Гжицького з врахуванням прав та законних інтересів зацікавлених сторін.

Організаційно-правове супроводження даного питання Валерій Пятак поклав на начальника управління природних ресурсів Львівської обласної ради Віктора Яцюка.

У нараді взяли участь секретар Львівської міської ради  Василь Павлюк, перший проректор Львівського національного аграрного університету Віталій Боярчук, заступник начальника управління держземагенства у м. Львові  Андрій Петришин, директор Інституту землеустрою та кадастру Львівського національного аграрного університету Олег Микула, начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Львівської обласної державної адміністрації Володимир Лаврін, начальники управлінь та відділів обласної ради.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...