• Головна
  • Правнича гімназія святкує своє десятиліття
11:40, 13 лютого 2013 р.

Правнича гімназія святкує своє десятиліття

Цього тижня Львівська правнича гімназія відзначає 10 років з дня заснування. Урочистості з нагоди свята відбудуться 15 лютого о 14:00 год в актовій залі Центру дозвілля Львівського університету внутрішніх справ на вул. Городоцькій, 26.

Щороку Львівська правнича гімназія традиційно у лютому святкує річницю. Цьогоріч основним акцентом вечора буде перша кругла дата існування правничої гімназії – 10 років.

«Урочиста частина святкування, як завше, розпочнеться з Державного гімну та внесення прапору. У програмі вокальні та хореографічні виступи учнів та випускників 2004 року. Ведучими заходу будуть 3 пари випускників, які активно та охоче долучилися до дійства. На святкування запрошені представники міського та обласного управління освіти та ректор Львівського державного університету внутрішніх справ, які свого часу сприяли реорганізації навчального закладу»,  – зазначає Оксана Іванчишин,  заступник директора Львівської правничої гімназії.

Як розповідає колектив гімназії, річниця – завжди підсумок діяльності та життя навчального закладу. Кожного разу готують урочисті заходи на різну тематику: наприклад, 60-річчя з Дня народження Володимира Івасюка, спільні виступи дітей з батьками та інше.

«Чи справдилися сподівання за 10 років? Очевидно, що так. Тішить той факт, що більше 50% дітей справді вступають на правничі та економічні спеціальності. За першу декаду суттєво змінилася матеріальна база, обличчя вчителів. Проте головна наша мета залишилася незмінною – виховання активної та яскравої молоді», – розповідає Ореста Савчак, директор Львівської правничої гімназії.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...