• Головна
  • Депутати Львівській обласній раді не вирішили питання ремонту доріг
11:04, 7 лютого 2013 р.

Депутати Львівській обласній раді не вирішили питання ремонту доріг

  На сесії Львівської обласної ради депутати розглянуть питання кредиторської заборгованості, зокрема щодо фінансування ремонту та утримання  доріг. Таке рішення ухвалила комісія з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв'язку Львівської обласної ради за пропозицією голови комісії Михайла Задорожного.

         Депутати розглянули низку звернень щодо проблемних питань експлуатації водопровідно-каналізаційних мереж та фінансування їх ремонтів. Комісія скерувала ці звернення у департамент житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу ЛОДА для аналізу та підготовки пропозицій.

         Також комісія розглянула близько сорока звернень щодо фінансування ремонту та утримання доріг комунального та загального значення області та скерувала їх в обласну адміністрацію для врахування при формуванні переліку доріг, які будуть фінансуватися за кошти обласного бюджету.

         Зокрема, обговорили концепцію обласної програми фінансування робіт, пов'язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2013-2015 роки. Після тривалого обговорення, у зв'язку з різним баченням основних завдань програми, депутати вирішили розглянути проект програми на окремому засіданні комісії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,84
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...