• Головна
  • Митники не «трусять» всіх підряд в аеропорту «Львів», у Львові досліджують отруєння собак, Львівський вокзал став доступний
Підсумки дня
08:02, 7 лютого 2013 р.

Митники не «трусять» всіх підряд в аеропорту «Львів», у Львові досліджують отруєння собак, Львівський вокзал став доступний

Підсумки дня

Переважна більшість пасажирів, – близько 95%, – прямує «зеленим» коридором під час проходження митного контролю в аеропорту «Львів». Про це повідомили на Львівській митниці.

 Пасажири самостійно обирають форму декларування, тобто самі визначають смугу руху - «червоний» та «зелений» коридори. Таким чином митники спростовують слова мера Львова Андрія Садового, який нещодавно заявив, що має багато скарг на роботу митників у львівському аеропорту.

Галицьким райвідділом міліції Львова розпочато розслідування за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 299 КК України - знущання з тварин, вчинене із застосуванням жорстоких методів. Про це повідомили у прокуратурі Львова.

 Зокрема, йдеться про отруєння 12 собак у Львові, що мали місце на території Стрийського парку.

На вокзалі станції "Львів" виконано комплекс заходів для покращення умов перебування для людей з обмеженими фізичними можливостями.

На головному вокзалі станції "Львів" (навпроти приміського касового залу, біля залу офіційних делегацій та медпункту) розташовано схили, якими люди з особливими потребами з проїжджої частини на мають змогу потрапити на тротуар.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...