• Головна
  • Завтра у Львові будуть обговорювати еко-проекти
15:57, 6 лютого 2013 р.

Завтра у Львові будуть обговорювати еко-проекти

Завтра, 7 лютого о 19.00 год в інтернет-кафе «CoMMuna» на 2 поверсі на вул. Галицькій, 1 відбудеться зустріч спільноти Green Drinks Lviv. Учасники матимуть нагоду познайомитися, поспілкуватись та презентувати різноманітні еко-проекти, компанії, ініціативи та продукти.

«Green Drinks – це ідеальне місце, де можна знайти волонтерів, партнерів, співробітників та працедавців, клієнтів для еко-проектів та бізнесу», - зазначає Ірина Миронова, координатор Green Drinks Lviv.

Організатори запрошують усіх, кому не байдужий стан довкілля та хто має ідеї, ресурси та бажання його покращити.

«Сподіваємося, що платформа Green Drinks Lviv стане невід’ємною складовою екологічного руху у нашому місті, оскільки, охорона довкілля займає не останнє місце у нашому житті. І ми раді поділилися своїми екологічними ідеями та проектами з людьми, котрі мають зелену життєву позицію», - розповідає Ольга Леськів.

Green Drinks Lviv – це львівський осередок глобальної мережі Green Drinks International, яка представлена у 748 містах світу. Мережа об'єднує і створює платформу для спілкування людей, які працюють у галузі охорони довкілля або просто мають зелені життєві позиції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...