• Головна
  • Юні львівяни опишуть «Чому саме я можу бути мером міста?»
15:07, 5 лютого 2013 р.

Юні львівяни опишуть «Чому саме я можу бути мером міста?»

Сьогодні гуртківці УДЮМК Франківського району розповідатимуть, як на їхню думку потрібно керувати містом. Вихованці гуртка розвитку мислення «Ерудит»  братимуть участь у конкурсі виборчих програм «Чому саме я можу бути мером міста». Заняття-конкурс відбуватиметься за адресою: вул. Коновальця, 73. Початок – о 17.00.

«Ми — львів’яни, і це зобов’язує нас знати своє місто, бути свідомими громадянами й активно брати участь у житті міста. Для цього людина має бути обізнаною. Сьогоднішній конкурс дасть можливість дітям в ігровій формі навчитися аналізувати процес керівництва містом, а також розвивати навики публічних виступів», – говорить Оксана Олепір, педагог-організатор УДЮМК Франківського району.

 Довідка

 Гурток розвитку мислення «Ерудит» працює за адресою: вул. Коновальця, 73. На заняттях у формі бесід та ігор діти розвивають комунікативні навички, вміння аналізувати та робити висновки,  а також вчаться грати в шахи і шашки. Більше інформації про цей та інші гуртки УДЮМК Франківського району можна отримати за номером телефону: 237-23-82.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...