• Головна
  • Coffee to go у Львові: де купити каву “на винос”, - ФОТО
18:14, 2 березня 2020 р.
Надійне джерело

Coffee to go у Львові: де купити каву “на винос”, - ФОТО

Львів - місто студентів та заклопотаних підприємців, а також туристів, які не надто полюбляють витрачати час на довготривале сидіння в кав’ярнях. Трапляються і винятки з правил, але для тих, хто працює “в темпі”, кореспондентка 032.ua підготувала добірку закладів у центрі міста, де можна купити coffee to go. Зазвичай, заклади пропонують паперові горнята, але якщо ви до всього ще й екосвідомі, можете завжди мати напоготові власне горня багаторазового використання.

Альтернативна кава

Альтернативна кава

Мережа закладів “Альтернативна кава” надає відвідувачам каву з собою. Вартість кави коливається від 19 до 41 гривні. Знайти кав’ярню можна у Львові за такими адресами: вул. Дорошенка, 45; вул. Котляревського, 22; вул. Франка, 68; пр. Свободи, 1; пр. Шевченка, 14; вул. Л. Українки, 16.

Black. Coffee to go

Black. Coffee to go

Назва цього закладу говорить сама за себе: на вул. Січових Стрільців, 3 у Львові видають каву “на винос”. Ціни на каву починаються від 20 гривень.

Black Honey

Black Honey

Мережа кав’ярень Black Honey пропонує відвідувачам класичні та альтернативні методи приготування кави (кемекс, пуровер, аеропрес). Торік заклад визнали найкращим у номінації “еко” Lviv Coffee Festival. Адреси розташування: вул. Костюшка, 2; вул. Галицька, 20; вул. Бандери, 23.

Mocco Coffee

Mocco Coffee

У ТЦ Forum Lviv, що на вул. Під Дубом, 7б, також продають каву з собою. Вартість напоїв коливається від 20 до 44 гривень.

SelfieCoffee

Selfie Coffee

З 2018 року у центрі Львова, на площі Соборній,2 працює неординарний заклад, де роблять каву з вашим фото на піні. Відвідувачам пропонують зробити селфі, а потім за допомогою харчових барвників і принтера наносять зображення на добре збиту пінку напою. Каву тут подають лише “на винос”, ціна стартує від 20 гривень.

Rocket Espresso Coffee

Rocket Espresso

Одразу навпроти головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка, на вул. Січових Стрільців, 17 розташований Rocket Espresso Coffee, де можна купити каву та одразу піти на прогулянку в парк. Середня ціна на напої: 35 - 40 гривень.

Urban Coffee

Urban Coffee

Мережа закладів Urban Coffee розташована у Львові за адресами: вул. Січових Стрільців, 17; вул. Галицька, 12; пл. Галицька, 15; пр-т Свободи, 1; вул. С. Бандери, 24. Тут продають лише каву coffee to go. Середня ціна за каву: 35 - 40 гривень.

Нагадаємо, раніше сайт 032.ua розповідав, коли у Львові відкриють перший заклад міжнародної мережі KFC.

Фото зі сторінок закладів у фейсбуці та інстаграмі

Повне або часткове копіювання і републікація матеріалу без письмової згоди редакції забороняється та вважається порушенням авторських прав

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,85
EUR
42,87
42,95
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...