• Головна
  • У Львові перевірять як СТРЦ "Спартак" забезпечує відвідувачів спортивними послугами
17:14, 7 лютого 2020 р.
Надійне джерело

У Львові перевірять як СТРЦ "Спартак" забезпечує відвідувачів спортивними послугами

7 лютого, під час засідання виконавчого комітету міський голова Львова Андрій Садовий дав доручення дослідити питання щодо СТРЦ «Спартак». Йдеться про функціонування комплексу на території колишніх басейнів і його першочергової спортивної функції.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, раніше на сесії депутати розглядали питання, яке стосувалося спортивного комплексу та конкурсу, який проводила Львівська обласна рада. В ідеалі, новобудова мала бути не лише торговим центром, а в першу чергу - спортивним комплексом.

Візуалізація СТРК "Спартак"

Візуалізація СТРК "Спартак"

"Коли ви зараз туди прийдете, то побачите там торговий комплекс, але не побачите спорту. Тому я попросив би підняти всі матеріали, які стосувалися конкурсу, запросимо на засідання виконавчого комітету членів конкурсної комісії та публічно виведемо на екран рішення, яке було прийняте тоді, і покажемо факт — те, що є зараз. У мене є велике запитання: чому публічні конкурси, які відбуваються на території міста, не доводяться до кінця, і всі про це мовчать?", - заявив Андрій Садовий.

Міський голова додав, що нечесно взяти ділянку на пільгових засадах під "прапором спорту", але зробити там торговий центр, за який потрібно доплачувати у бюджети різних рівнів зовсім інші суми.

Нагадаємо,  спортивно-торгово-розважальний центр “Спартак” відкрили у Львові на вулиці Мазепи, 1Б 15 березня 2019 року. Будувати комплекс почали 2016 року, і вже у першому кварталі цього року мали би розпочати зведення другої черги комплексів, у тому числі - льодову арену, яка має запрацювати на початку 2022 року.Торговий центр належить доньці та дружині нардепа Ярослава Дубневича Роксолані Портко та Наталії Дубневич. 

Джерело: Львівська міська рада

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Спартак
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,75
EUR
42,70
42,75
PLN
9,83
9,86
Оголошення
live comments feed...