• Головна
  • У Львові відкрили новий спортивно-розважальний комплекс Spartak, - ФОТО
Доповнено
18:36, 15 березня 2019 р.

У Львові відкрили новий спортивно-розважальний комплекс Spartak, - ФОТО

Доповнено

Сьогодні, 15-го березня, на вулиці Гетьмана Мазепи, 1Б у Львові офіційно запрацював новий спортивно-торгово-розважальний центр “Спартак”.

Про це з місця події повідомляє кореспондент 032.ua.

Територію довкола ТРЦ у день відкриття продовжують облагороджувати. У підземній автопарковці не працювали автомати з видачі талонів. Крім того, на виїзді з паркінгу досі не прибране будівельне сміття. 

Більшість магазинів комплексу, які розміщуватимуться у СТРЦ (спортивно-торгово-розважальний центр), сьогодні, у день відкриття, не працювали.

Натомість, тут відкрили 7-зальний кінотеатр Multiplex та магазин мережі продуктових супермаркетів «Сільпо». 

Ознайомитися з картою усіх магазинів комплексу можна ТУТ.

Читайте також: Музика березня: 9 концертів місяця у Львові

Додамо, що сьогодні відкрили першу чергу будівництва, а у першому кварталі наступного року розпочнуть зводити другу чергу комплексу, у тому числі льодову арену, яку мають здати в експлуатацію у першому кварталі 2022 року. Зведення спортивного об’єкта розпочали у 2016 році.

Друга черга будівництва, що включатиме велику льодову арену, двоповерховий мультифункціональний комплекс та дві офісні споруди висотою 10 поверхів, матиме також дитячий розважальний центр на 2000 кв. м та паркінг на 600 автомобілів.

Ось, як має виглядати комплекс після завершення другої черги:

Нагадаємо, у 2008 році Львівська обласна рада продала цей об’єкт. Спочатку тут планували збудувати льодову арену, відкриті спортивні майданчики, гостьові апартаменти, басейн та спортзал. Однак, у січні 2015 року стало відомо, що льодової арени не буде. Натомість, забудовник вирішив будувати житло. Втім, 6 липня 2018 року на засіданні виконавчого комітету ЛМР затвердили містобудівні умови та обмеження на будівництво ТзОВ «Львівбудмакс-Інвест» льодової арени з мультифункціональним комплексом та офісними приміщеннями.

Згідно з даними ЄДР, фірма ТзОВ «Львівбудмакс-Інвест» зареєстрована у Львові. Її власником є Орест Макогоненко, який також є керівником ТРЦ «Роксолана», розташованого на площі Соборній у Львові. Торговий центр належить доньці та дружині нардепа Ярослава Дубневича Роксолані Портко та Наталії Дубневич. Кінцевим бенефіціарним власником ТЗОВ «Львівбудмакс-інвест» є Наталія Дубневич.

Читайте також: Події у Львові на вихідні: куди піти 16 та 17 березня

Зазначимо, що спортивну базу «Спартак» збудували у 1930-х роках спеціально для проведення Чемпіонату світу зі стендової стрільби. Тут облаштували відкритий басейн, купальні, трамплін. Тоді комплекс називався «Замарстинів», однак, після Другої світової війни його перейменували на «Спартак».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #комплекс #Спартак #відкриття #фото
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,57
39,70
EUR
42,62
42,80
PLN
9,80
9,86
Оголошення
live comments feed...