• Головна
  • Нarry Potter Night Book 2020: у львівській бібліотеці влаштують вечірку поттероманів
21:33, 4 лютого 2020 р.
Надійне джерело

Нarry Potter Night Book 2020: у львівській бібліотеці влаштують вечірку поттероманів

6 лютого о 19:00 Львівська обласна бібліотека для дітей, що на вулиці Винниченка, 1 запрошує юних чарівників віком від 9 років на святкування щорічної ночі Гаррі Поттера (Harry Potter Book Night). Бібліотекарі Львова уже п'ятий рік поспіль долучаються до міжнародної акції від британського видавництва Bloomsbury, яке видало усі "магічні" книги Джоан Роулінг.

Як розповіли 032.ua у відділі реклами бібліотеки, для львів'ян підготували костюмоване свято на тему Турніру трьох чарівників. Зареєстровані відвідувачі бібліотеки зможуть пройти різні випробування, продемонструвати свої знання за книгами про Гаррі Поттера, виявити свою кмітливість, і відчути себе справжнім чарівником.

У програмі: майстер-клас з магії, заклинань, ворожінь та чародійства, фотозона, конкурс костюмів, нагородження учасників, приготування чарівного зілля, оживляння привидів. Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням. Усім обов'язково слід прийти у чаклунському вбранні.

"Готові вписати своє ім'я у вогняний кубок? Тоді приходьте в образі свого улюбленого героя, прихопіть чарівну паличку та гарний настрій, і нехай магія розпочнеться!", - наголосили бібліотекарі.

Читайте також: Рясне як воно є: транспортне, церковне, просторове та інші питання, - ФОТОРЕПОРТАЖ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #культура #події #афіша
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...