• Головна
  • Львів'янин просить ліквідувати смуги громадського транспорту по місту
12:17, 4 лютого 2020 р.
2
Надійне джерело

Львів'янин просить ліквідувати смуги громадського транспорту по місту

3 лютого львів'янин Василь Лозовий зареєстрував електронну петицію до Львівської міськради з проханням ліквідувати смуги громадського транспорту по місту. Чоловік пропонує ліквідувати виділенки в якості експерименту на місяць і перевірити, чи зменшиться кількість заторів, у позитивному випадку - не повертатися до питання автобусних смуг.

За словами автора петиції, слід створити також комісію, яка подасть відповідну ідею на розгляд міської ради. Чоловік також пояснив, що смуга для громадського трансопорту на Городоцькій "як би присутня, але нею ніхто не користується, бо з 9 до 19 там розвантажують товар".

Щодо проспекту Чорновола, Василь Лозовий переконаний, що після впровадження там виділенки місто зупинилося в заторі, на проспекті Свободи немає сенсу виділяти смугу для громадського транспорту, який весь "зустрічається біля готелю "Жорж" і стоїть в заторі".

Автор петиції наводить приклад Британії, де після ліквідації автобусних смуг в Лондоні зникли затори. Найкращим і незамінним транспортом львів'янин вважає метрополітен з наземними та підземними лініями (карта додається).

Карта львівського метрополітену, автор Василь Лозовий

Карта львівського метрополітену, автор Василь Лозовий

Нагадаємо, для опрацювання петиції у Львівській міськраді, вона повинна набрати 500 підписів громадян за 60 днів з моменту публікації. Зараз звернення підписало 16 людей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #транспорт #інфраструктура #смуга ГТ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
Андрій Ьонуц
4 лютого 2020 р., 13:42
В більшості не погоджуюсь з автором. Як користувач громадського транспорту я відчув різницю після збільшення кількості смуг громадського транспорту. Трамвай не стоїть пів години на стрийському ринку, на Чорновола автобуси їздять набагато краще. А стосовно використання цих смуг не по призначенню на Городоцькій, то власне за цим і потрібно слідкувати, чомусь автора не засмучує так сам факт порушення ПДР в частині паркування на смузі громадського транспорту, а засмучує наявність таких смуг.(((( печалька
ігор
5 лютого 2020 р., 12:37
Цілком згідний, що з введенням смуг для громадського транспорту збільшило затори по місту а разом і зтим збільшилася загазовнісьть центральноі частини іне тільки міста львова
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...