• Головна
  • Відомий психотерапевт Олександр Фільц проведе лекцію у Львові
17:18, 30 січня 2020 р.
Надійне джерело

Відомий психотерапевт Олександр Фільц проведе лекцію у Львові

30 січня о 18:30 у Львові в приміщенні Центру Шептицького, що на вул. Стрийській, 29а відбудеться лекція відомого психотерапевта Олександра Фільца "Проблема Гетьєра: вихід із парадоксу".

Олексанр Фільц читає лекцію у Центрі Шептицького, фото "Збруч"

Як повідомляє кореспондент сайту 032.ua завітати у Паркову аудиторію та послухати історію про те, як американський філософ Едмунд Гетьєр у ХХ столітті перевернув з ніг на голову уявлення про знання, яке визначили ще древні греки. І донині "проблема Гетьєра", яка стверджує - думка людини може бути вірною, але в строгому сенсі може не бути знанням, не вирішена видатними мислителями. Активно нею займався Бертран Рассел, але і йому не вдалося знайти рішення.

Професор Фільц сформулював принцип очевидності, джерела якого знаходилися у філософії психіатрії, але цей принцип очевидності може дати ключ саме до подолання певних аспектів «проблеми Гетьєра». У зв’язку з цим він запропонує доповнене визначення знання, з урахуванням власного "принципу очевидності".

Нагадаємо, Олександр Орестович Фільц - український психотерапевт, доктор медичних наук, професор і завкафедри психіатрії та психотерапії факультету післядипломної освіти Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького. Два роки був головою Європейської асоціації психотерапевтів деякий час очолював Львівську обласну психіатричну лікарню. Президент Української спілки психотерапевтів, практикує психоаналіз. У 2018 році отримав звання почесного професора Віденського університету ім. Зігмунда Фройда.

Читайте також:  У Львові влаштували мітинг проти нового Трудового кодексу, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Фільц #лекція #психотерапевт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...