• Головна
  • Екзотичний вегетарій на Львівщині: як взимку вирощувати ківі, банани та навіть каву на своєму подвір'ї, - ВІДЕО
20:03, 23 січня 2020 р.
Надійне джерело

Екзотичний вегетарій на Львівщині: як взимку вирощувати ківі, банани та навіть каву на своєму подвір'ї, - ВІДЕО

Понад 30 видів екзотичних рослин вирощує у своєму вегетарії львів'янин Андрій Труш разом з дружиною. Кілька років назад вони захопились ідеєю вирощувати взимку екзотичні фрукти в себе "на подвір'ї": банани, ананаси, лимони, ківі і навіть кава.

Вегетарій- це, можна сказати, удосконалена теплиця. Її ще називають теплицею Іванова, на честь винахідника. Вегетарій влаштовано таким чином, що він куди краще за теплицю акумулює й зберігає тепло, що дозволяє навіть взимку вирощувати принципово літні рослини.

Саме такий вегетарій облаштували в себе на подвір'ї за кілька кілометрів від Львова подружжя Трушів, передає 5 Канал. Цієї зими вже вдалось скуштувати врожай граната, ананасів, інжиру, мандаринів, бананів та навіть кави. Насінням та саджанцями часто діляться друзі й однодумці з різних куточків світу. Деякі замовляють онлайн, в мережі.

Найактивніше росте лимон, він тричі на рік плодоносить кілограмами плоду. Свою продукцію подружжя також продає, що створює додаткову вигоду: не лише фрукти взимку, але й заробіток.

Нагадаємо, що 22 січня у Львові під час снігопаду помітили блискавку, що вкрай незвично для цього періоду року. Синоптикиня пояснила 032.ua, в чому тут загадка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#032.ua #Львів #новини #екзотика #фрукти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...