• Головна
  • 7 простих речей, які покращать самопочуття
22:43, 27 січня 2020 р.
Надійне джерело

7 простих речей, які покращать самопочуття

Відчуття щастя залежить від низки факторів. Для того, щоб бути позитивними - потрібно позбутися непотрібних речей, які забирають енергію та не приносять приємних емоцій. 

Кореспондентка 032.ua дізналася у львівської спеціалістки зі здорового харчування Юлії Крілик, що заважає людям бути щасливими. Отож, 7 простих речей від яких потрібно звільнитися, щоб покращити самопочуття: 

Контролювати всі ситуації у житті 

Фото ілюстративне: samorozvytok.info

Фото ілюстративне: samorozvytok.info

Контролювати всі ситуації - це одна з речей, що робить людей нещасливими. Найкращим методом буде відпустити відчуття контролю, адже часто все залежить не лише від вас, а й від певних ситуацій, вашого оточення. Отож, не потрібно переживати за події, які не зможете змінити.

Негативно думати про себе 

Фото ілюстративне: iod.media

Фото ілюстративне: iod.media

Багато людей завдають організму шкоду тільки негативними думками про себе, адже хтось думає, що інші щасливіші, успішніші, а людина такою ніколи не буде. Експертка в цій ситуації радить, що для щастя потрібно лише повірити та розпочати щось змінювати у житті. 

Бажання доводити всім, що ви праві 

Фото: nemalababaklopoty.com

Фото: nemalababaklopoty.com

Щоб бути щасливішими - потрібно припинити завжди доводити, що ви праві. На жаль, є люди, яким важко прийняти іншу думку, тому вони створюють стрес собі та іншим. Отож, потрібно регулярно працювати з цією проблемою, щоб це не впливало на ваш емоційний стан.

Звинувачувати всіх, окрім себе 

Фото ілюстративне: segodnya.ua

Фото ілюстративне: segodnya.ua

Також потрібно відпустити відчуття вини та припинити звинувачувати всіх, окрім себе, у тому, що зараз відбувається у вашому житті. Найкращий варіант, щоб побороти цю проблему - зрозуміти, що ви самостійно відповідаєте за своє життя. 

Скаржитися на все, що можливо 

Фото ілюстративне: hrinasia.com

Фото ілюстративне: hrinasia.com

Ще одна з порад - це звільнитися від потреби жалітися на всі речі, які вас оточують: людей, погоду, ситуації, що дратують. Варто спробувати навчитися проживати події з позитивними та з нейтральними емоціями.

Критикувати людей

Фото ілюстративне: sovcal.com

Фото ілюстративне: sovcal.com

Відмовтеся від критики - одна із рекомендацій спеціалістки Юлії Крілик. Не потрібно критикувати людей, які виглядають та роблять щось дивне для вас, натомість,це варто навчитися сприймати.

 Бажання сподобатися всім 

Фото ілюстративне: tsn.ua

Фото ілюстративне: tsn.ua

Остання порада від львівської експертки - це залишити спроби подобатися всім, адже це неможливо, найкраще - бути самим собою. Отож, щоб відчувати себе щасливою людиною, важливо - полюбити себе. 

Нагадаємо, раніше експертка розповіла у коментарі кореспондентці 032.ua, як перемогти стрес. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #щастя #як_бути_щасливим #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...