• Головна
  • Депутати вирішили залишити смуги для руху громадського транспорту на Чорновола
15:02, 26 грудня 2019 р.

Депутати вирішили залишити смуги для руху громадського транспорту на Чорновола

Депутати Львівської міської ради не підтримали електронну петицію про ліквідацію виділених смуг для руху громадського транспорту на проспекті Чорновола.

Як повідомила журналістка 032.ua, за відповідне рішення під час засідання сесії 25 грудня проголосували лише 19 депутатів.

Автор петиції Андрій Бондар вважає, що смуги для руху громадського транспорту у Львові потрібні, але їх варто будувати окремо, а не за рахунок існуючих смуг. На його думку, приватний транспорт почав значно довше простоювати у заторах після виділення смуги для автобусів та тролейбусів. Відтак петицією пропонувалося тимчасово ліквідувати смугу, доки не відкриють вулицю Замарстинівську, яка б розвантажила проспект Чорновола.

Петиція зібрала необхідні 500 підписів за три дні з моменту її реєстрації. Наразі на проспекті Чорновола смуга для руху громадського транспорту є на двох ділянках: від кільця на Липинського до вул. Під Дубом та від вул. Під Дубом до вул. Городоцької. Також у жовтні міська комісія з безпеки дорожнього руху у жовтні погодила виділення смуги й від вул. Варшавської до кільця на вул. Липинського. Це рішення перебуває на погодженні в поліції

Нагадаємо, 032.ua повідомляв, як зміниться вул. Богдана Хмельницького після капітальної реконструкції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #новини #транспорт #рух транспорту #громадський транспорт #маршрутки #тролейбуси #виділені смуги #депутати #Львівська міська рада
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,80
EUR
42,70
42,78
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...