• Головна
  • Порушник ПДР у центрі Львова збив поліцейського та розбив авто патрульних, - ФОТО, ВІДЕО
11:59, 26 грудня 2019 р.

Порушник ПДР у центрі Львова збив поліцейського та розбив авто патрульних, - ФОТО, ВІДЕО

Ввечері 25 грудня у центрі Львова водій, який припаркувався з порушеннями правил дорожнього руху, збив патрульного, який виписував йому постанову, та розбив авто поліції.

Як повідоми ла журналістці 032.ua речниця ГУ НП Львівщини Катерина Рибій, водій автомобіля BMW 750LI припаркувався на смузі руху громадського транспорту.

“До водія підійшов піший патруль, сказав забрати автомобіль і припинити правопорушення,яке водій проігнорував і пішов в розважальний заклад”, – розповіла Катерина Рибій.

На місце прибув евакуатор і патруль ні на автомобілі, які припаркувались перед авитомобілем порушника. Водій вийшов і побачив, що його авто заблокували. Він сів в автомобіль і намагався втекти. Спочатку він різко рушив назад і скоїв наїзд на поліцейського, якого згодом госпіталізували з травмами. 

Потім він рушив вперед і вперся своїм бампером в бампер службового автомобіля і почав його пхати по проспекту, після чого почав втікати”, – продовжила вона.

Автомобіль, за її словами, наздогнали і заблокували вжена вулиці Кривоноса 6. На порушника склали протоколи по ст.124 (вчинення дтп), ст.122-2 (невиконання вимог про зупинку), ст.122-4 (втеча з місця аварії). Також щодо нього винесено постанову за ст.122 ч.3 (порушення правил зупинки стоянки).

Огляд на пристрої Драгер показав, що у цей момент порушник був тверезим. Проте того ж дня в обід цього водія затримували і тоді Драгер показав 0,38 проміле у його крові. А ще напередодні Шевченківський суд позбавив його прав на рік і оштрафував на 10,2 тис. грн за керування в нетверезому стані.

За наїзд на поліцейського також оформили ДТП з потерпілими, а його автомобіль забрали на арештмайданчик.

Нагадаємо, у центрі Львова маршрутка  збила пішохода.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #новини #ДТП #порушення #ПДР #водій #патрульний #наїзд
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,93
43,00
PLN
9,87
9,97
Оголошення
live comments feed...