• Головна
  • 5 км за 157 млн грн: на якому етапі ремонт дороги до заповідника “Тустань”, - ФОТО, ВІДЕО
15:39, 23 грудня 2019 р.

5 км за 157 млн грн: на якому етапі ремонт дороги до заповідника “Тустань”, - ФОТО, ВІДЕО

У Львівській області продовжують проводити капітальний ремонт дороги місцевого значення С141519 Східниця – Урич, яка веде до історико-культурного заповідника “Тустань”.

Про це у своєму Facebook 21 грудня повідомив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, додавши відповідні фото та відео.

Дорога “Східниця Урич”! Ми таки це зробили. Ще кілька днів і великі автобуси зможуть безперешкодно добратися зі Східниці до скель у Тустані і звідти на Верхнє Синєвидне”, – написав Олександр Ганущин.

Як роз’яснив журналцістці 032.ua начальник управління дорожнього господарства Львівської ОДА Роман Кокотайло, ремонт цієї дороги ще триває і її мають завершити наступного року, а повідомлення Олександра Ганущина стосувалось одного з її відрізків.

“Дорогу Східниця – Верхнє Синєвидне на ділянці від Східниці до Урича робить компанія “Онур”. Це капітальний ремонт дороги і раніше там було гравійне покриття. Це є 5 км дороги і вартість робіт становить 156,9 млн грн. Там розширюють саму дорогу, адже в деяких місцях вона була завужена до 5 м. Тепер ширина дороги буде не менше 7 м. Також там проводять роботи з берегоукріплення і влаштування підпірних стінок”, – сказав Роман Кокотайло.

За його словами, повністю ремонт цієї дороги завершать наступного року.

Додамо, що кілька місяців тому завершили поточний ремонт дороги, яка веде із Урича до самої фортеці “Тустань”. Це 800 метрів дороги, вартість ремонту якої склала 6,2 млн грн. Підрядником цього проєкту, нагадаємо, було ДП ЕКРАНБУД ТзОВ "Екран".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #новини #дороги #інфраструктура #Ганущин #Східниця #Урич #"Тустань"
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...