• Головна
  • На вулиці Богдана Хмельницького у Львові збудують школу, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ
16:11, 20 грудня 2019 р.
Надійне джерело

На вулиці Богдана Хмельницького у Львові збудують школу, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

На вулиці Богдана Хмельницького у Львові збудують школу, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

20 грудня виконавчий комітет Львівської міськради затвердив містобудівні умови й обмеження для ТзОВ “БК “Приватбуд-Львів“ на проектування будівництва загальноосвітньої школи з дошкільним навчальним закладом на вулиці Б. Хмельницького, 207 у Львові.

Як повідомляє кореспондент сайту 032.ua, існуючі в цьому місці споруди планують знести. Будувати школу з дитсадком планують на двох земельних ділянках, площею 0,88 га та 0,52 га. Висота споруд при цьому не повинна перевищувати 17,2 метри; максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 28%.

школа на Хмельницького, Львів, візуалізація ЛМРшкола на Хмельницького, Львів, візуалізація ЛМРшкола на Хмельницького, Львів, візуалізація ЛМРшкола на Хмельницького, Львів, візуалізація ЛМРшкола на Хмельницького, Львів, візуалізація ЛМРшкола на Хмельницького, Львів, візуалізація ЛМР

За даними ресурсу YouControl, компанія “БК “Приватбуд-Львів” зареєстрована у місті Івано-Франківську, на пл. Ринок, 14 (офіс 408). Основний вид діяльності - організація будівництва, але компанія займається також наданням в оренду та власне будівництвом споруд. Засновниками вказані: мешканець Львівщини Володимир Лучко та іванофранківець Валерій Бурлак, керівниця компанії - Ірина Бурлак.

Нагадаємо, на вулиці Богдана Хмельницького у Львові також планують звести новий житловий комплекс із семи будівель, висотою до 30 метрів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #забудова #школа #Підзамче #Хмельницького #освіта #будівництво
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...