• Головна
  • "Дітям тут хіба калічитися": занедбаний стадіон у Рясному відновлять майже за 2 млн грн
15:12, 18 грудня 2019 р.
Надійне джерело

"Дітям тут хіба калічитися": занедбаний стадіон у Рясному відновлять майже за 2 млн грн

"Дітям тут хіба калічитися": занедбаний стадіон у Рясному відновлять майже за 2 млн грн

11 грудня львівський спортивний стадіон по вулиці Шевченка, 360 почали відновлювати за 1,8 мільйона гривень. За ці гроші планують зробити футбольне поле зі штучним покриттям, тенісний корт та простір з тренажерами.

Багато років цей стадіон важко було назвати стадіоном, розповіли в фракції "Народний контроль", як передає кореспондент 032.ua. На думку кількох депутатів цієї партії, діти на цьому стадіоні "могли хіба калічитися, а не спортом займатися". Зрештою, стадіон не мав навіть балансоутримувача - понад 10 років він існував сам по собі. Довгий час спроби внести цей об'єкт у списки на реконструкцію залишалися невдалими.

Окрім того, 2 роки назад місцеві мешканці дізналися про викуп ділянки поряд зі стадіоном: власник планував збудувати впритул до самого поля щось грандіозне, що б напевне знищило стадіон як такий. Про це розповіла одна з ініціаторок збереження стадіону Наталія Сологуб.

Громада виявилась одностайною щодо необхідності збереження спортивного простору пропри саботаж та тітушок забудовника, пише "Цинічний Львів". Аж ось простір відстояли, проєкт затвердили і цього року з міського бюджету вже виділили 1 мільйон гривень. Реконструкцію планують завершити наприкінці весни - на початку літа 2020 року.

Нагадаємо, що у Львові - грудень, перший день зими. Зима не в курсі, адже за два тижні до нового року у місті зацвіли яблука, ліщина та магнолії. Відповідні фото з'явилися у мережі 17 грудня. 

Джерело інформації: "Цинічний Львів"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#032.ua #Львів #новини #Рясне #ЛМР
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...