• Головна
  • Львівські патрульні за лічені хвилини спіймали грабіжника хлібного кіоску, - ФОТО
12:31, 18 грудня 2019 р.
Надійне джерело

Львівські патрульні за лічені хвилини спіймали грабіжника хлібного кіоску, - ФОТО

17 грудня близько 18:00 у Львові на вулиці Володимира Великого невідомий зловмисник пограбував хлібний кіоск, після чого рушив у напрямку Наукової.

Про це повідомили на Facebook сторінці Патрульної поліції Львова. Патрульних викликав небайдужий громадянин, якого про це попросила продавчиня. За її словами, невідомий чоловік постукав у двері кіоску і доки вона повернулась до дверей, зловмисник вкрав гроші, просунувши руку у вікно.

Далі продавчиня здибала перехожого, який зголосився не просто викликати патруль, а й стежити за грабіжником, весь час підтримуючи зв'язок з патрульними другого батальйону. Екіпаж правоохоронців приїхав якраз тоді, коли невідомий почав пришвидшуватись. Помітивши "погоню", зловмисник спробував сховатися, однак було вже пізно.

Поліція

Підозрюваним, якого потерпіла згодом впізнала, виявився вже раніше судимий 38-річний львів'янин. На місце події патрульні скерували слідчо-оперативну групу Франківського відділу поліції.

Нагадаємо, що в селі на Львівщині знайшли невідомого чоловіка з серцевим нападом, зареєстрованого на Кіровоградщині. Небайдужі громадяни просять відгукнутися щодо особи.

Джерело інформації: Патрульна поліція Львова

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#032.ua #Львів #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,57
39,70
EUR
42,53
42,65
PLN
9,80
9,86
Оголошення
live comments feed...