• Головна
  • До Львова привезуть короновану ікону Божої Матері, - ВІДЕО
19:27, 12 грудня 2019 р.
Надійне джерело

До Львова привезуть короновану ікону Божої Матері, - ВІДЕО

У неділю, 15 грудня, до греко-католицької церкви Анни у Львові, що на вулиці Городоцька 32, привезуть Зарваницьку чудотворну ікону Божої Матері

У храмі вона буде знаходитися до 22 грудня. Отож, впродовж тижня всі бажаючі зможуть помолитися біля чудотворної ікони. До звичного розпорядку Богослужінь додадуть Богородичні молитви. Про це повідомили у пресслужбі церкви Святої Анни. 

Фото: ікона Божої Матері/zarvanytsya.org

Фото: ікона Божої Матері/zarvanytsya.org

Зазначимо, цю ікону привезуть із села Зарваниці Тернопільської області. Ікона Божої Матері Зарваницької датується серединою XVII ст. У 1867 році відбулась урочиста коронація ікони. Також за переказами, вона не раз зупиняла ворожі напади. Під час візиту в Україну у 2001 році Папа Римський Іван Павло ІІ помолився перед іконою в церкві святого Миколая на Аскольдовій могилі у Києві, туди її привезли з нагоди урочистості.

Нагадаємо,  6 грудня на Львівщину привезли мощі одного з 12 учнів Ісуса Христа святого Юди Тадея. Він був одним з 12 апостолів Ісуса Христа і згадується в чотирьох Євангеліях. Відео можна переглянути ТУТ.

Джерело інформації: пресслужба церкви Святої Анни

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #ікона_Божої_Матері #032.ua #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...