• Головна
  • У Львові звучатимуть сирени: коли та чому
21:17, 10 грудня 2019 р.
Надійне джерело

У Львові звучатимуть сирени: коли та чому

У середу, 11 грудня, у Львові короткочасно звучатимуть сирени цивільного захисту. Їх запустять з навчальною метою для перевірки їх справності. 

Як повідомили у пресслужбі Львівської міської ради, у період з 10:00 до 11.00 запустять сирени у Львові. Їх увімкнуть для перевірки роботи сирен на вулиці Городоцькій, 132 та вулиці Лазаренка, 40.

Зазначимо, короткий запуск сирен проведуть з навчальною метою, тому практичні заходи відпрацьовувати не будуть. Отож, мешканців та гостей міста просять зберігати спокій. 

Довідково. Уривчасте звучання означає сигнал цивільного захисту. Це головний спосіб оповіщення населення про дії при виникненні надзвичайних ситуацій — це передача повідомлення по мережі проводового радіомовлення, телебаченню, через гучномовці. Для привернення уваги населення в екстремальних випадках перед передачею інформації включаються сирени та інші сигнальні засоби.

Нагадаємо, 7 грудня 2019 року у Львові, після тривалого ремонту, відкрили праву частину площі Двірцевої та уже відновили рух трамваїв до Головного залізничного вокзалу. Як виглядає оновлена площа перед Головним залізничним вокзалом у Львові можна побачити ТУТ

Джерело інформації: пресслужба Львівської міської ради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #сирени #032.ua #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...