• Головна
  • «Родовід»: медичний супровід для всієї родини
Новини компаній
09:00, 11 грудня 2019 р.

«Родовід»: медичний супровід для всієї родини

Новини компаній
«Родовід»: медичний супровід для всієї родини, фото-1

Спеціальні програми для чоловіків

Виникнення проблем зі здоров’ям значно погіршує «якість» власного життя та негативно впливає на оточуючих. Кар’єра, достаток, можливості, задля яких людина наполегливо працює, не можуть приносити задоволення, коли у процесі їх досягнення порушується баланс життєвих сил, а здоров’я не витримує натиску негативних чинників.

Коли здоров’я «ламається» від ритму життя

У сучасному ритмі життя з інтенсивним графіком і навантаженнями, щоденними викликами і ризиками, людина часто потрапляє у стресові ситуації, які вимагають мобілізації усіх сил. Регулярні емоційні перевантаження у поєднанні з іншими негативними чинниками: незбалансованим харчуванням, тютюнопалінням, надмірним вживанням алкоголю, за відсутності систематичної уваги до власного здоров’я, створюють ризик психофізичного виснаження, що веде до розвитку різноманітних захворювань.

Коли чоловік «не у формі»

Ці виклики напряму стосуються сучасних українців, особливо чоловіків. Якщо у країнах Європейського Союзу середня тривалість життя становить 81 рік, то в Україні – 72. При цьому у нас чоловіки в середньому живуть на десять років менше, ніж жінки, напротивагу ЄС, де цей розрив становить 3,5 роки.

Українські медики акцентують, що й середній вік чоловіків, коли їх починають турбувати проблеми зі здоров’ям, знизився.

«На сьогодні це – молоді чоловіки за 30. У цьому віці починають турбувати проблеми хребта і суглобів, чоловіки починають лисіти, з’являються проблеми з потенцією, ожирінням. Якщо говорити про витоки цих порушень, то це – емоційні і фізичні перевантаження на тлі малорухливого способу життя, нераціонального харчування, шкідливих звичок», – розповів керівник клініки «Родовід» Богдан Мостюк.

Програма відновлення здоров’я і мінімум таблеток

Сучасна медицина передбачає комплексний підхід до питань нормалізації і відновлення здоров’я. Для ТО (техогляду) організму необхідний медичний супровід фахівців, які з визначеною періодичністю проводять діагностику функціонального стану органів і систем та індивідуально підбирають найбільш ефективні методи оздоровлення або терапії із застосуванням сучасних способів лікування. Саме у цьому напрямку працює медичний центр «Родовід».

«Ми здійснюємо фаховий медичний супровід членів усієї родини. Перше спілкування з пацієнтом дає можливість терапевту чітко визначити, які проблеми турбують людину і які заходи є першочерговими. Терапевт стає координатором та активним реалізатором нашого медичного супроводу та оздоровлення пацієнта. Він визначає, кого з фахівців ще залучати. Фактично, для пацієнта підбирається індивідуальна програма здоров’я», – розповів Богдан Мостюк.

«Родовід»: медичний супровід для всієї родини, фото-2

За його словами, часто виявляється, що хвороби поєднані, і необхідно вирішувати не одне, а кілька завдань. Власне, застосування найсучасніших терапевтичних стратегій дозволяє індивідуально підібрати для пацієнта і сформувати комплекс ефективних лікувальних заходів.

Наприклад, пацієнта турбує надмірна вага, ожиріння. Цьому, серед іншого, можуть сприяти хвороби хребта, суглобів, що обмежують фізичну активність і негативно впливають на психоемоційну сферу. У ході ближчого спілкування лікар дізнається також, що у людини розвинулась еректильна дисфункція.

«Базово ці проблеми пов’язані зі способом життя. Ожиріння виникає через незбалансоване харчування, нерівномірні навантаження, небажання відрегулювати процеси активності відповідно до фізичних можливостей організму, збалансувати їх з періодами відпочинку. І ці ж чинники прямо корелюють з різними функціональними розладами. Відсоток пацієнтів, у яких є гормональні порушення, і яким необхідна гормональна терапія, – невеликий. – прокоментував лікар – Для більшості потрібно нормалізувати вуглеводний, жировий, білковий обміни, перейти на оптимізоване харчування та відрегулювати процеси фізичної активності і відпочинку. У комплексі з відповідними вправами лікувальної фізкультури, медичним масажем, фізіотерапевтичними процедурами, психотерапевтичним супроводом це дозволяє відкорегувати вагу та нормалізувати більшість фізіологічних процесів в організмі. І при цьому це – не шокова терапія, а планомірне поступове оздоровлення або ж лікування, що змінює спосіб життя, додає натхнення і впевненості».

Сучасні діагностичні та лікувальні підходи у медичному центрі «Родовід» реалізовують, застосовуючи новітнє обладнання, яке уже довело свою ефективність у світі. Наприклад, фізіотерапія представлена методиками, які поєднують ударно-хвильову терапію, електростимуляцію, магнітотерапію, лазеротерапію, інгаляційні методи.

Красивим бути можна

Розвивають тут також інноваційний напрямок: PRP-терапію, яка довела свою ефективність у лікуванні облисіння та захворювань суглобів.

«Ми комплексно займаємося лікуванням випадіння волосся. До нас із однаковою частотою звертаються із цією проблемою і чоловіки, і жінки. Спершу відбувається обстеження внутрішніх органів пацієнтів, адже причина може бути пов’язана з захворюваннями ендокринних залоз, або зубів, або статевої системи. Знаючи причину, призначаємо відповідне медикаментозне лікування.

А щоб створити сприятливе середовище для відновлення росту волосся застосовуємо PRP-терапію. Це – стимуляція прихованих резервів тканин з використанням власної плазми крові, результатом якої є відновлення волосся на мікрорівні. Як лікувальний препарат використовується багата тромбоцитами плазма, що виділяється безпосередньо з крові самого пацієнта. PRP-терапія поєднується з впливом лазера та іншими методиками. Власне комплексний підхід дає стійкі результати», – розповіла дерматолог медичного центру Марта Козакевич.

Загалом, за її словами, тенденція є такою, що зараз люди значно уважніше відносяться до догляду за шкірою, розуміючи, що її стан невід’ємна складова здоров’я та прямо впливає на привабливість. Частіше лікують алергічні захворювання шкіри, висипання у підлітків, звертаються за дослідженням та видаленням різноманітних новоутворів та невусів.

Відчуття медичної захищеності

Медичний центр «Родовід» пропонує сучасні, ефективні методи лікування, оздоровлення та профілактики, орієнтовані на розвиток здоров’я усіх членів сім’ї: від новонароджених до найстарших. Тут велику увагу приділяють вирішенням проблем здоров’я дітей, жінок, чоловіків, літніх людей.

«Дуже важливим, але щедуже мало реалізованим у нашому суспільстві є відчуття медичної захищеності. Тому, ми коло лікарів-однодумців, вважаємо актуальним власне комплексний медичний супровід. Ми вибудовуємо сталі і одночасно динамічні стосункиз нашими пацієнтами, тому що хочемо бути реально присутніми у сім’ї, щоб фахово рекомендувати і за потреби коригувати процеси оздоровлення, профілактики, догляду, лікування. Для того, щоб усі члени родини були, безумовно, здоровими, а також почувалися впевненими та під захистом медиків», – зазначив керівник медичного центру «Родовід».

Здоровим бути вигідно

У медичному центрі «Родовід» діють спеціальні пропозиції для чоловіків, віком 35+ та 45+ років, які хочуть провести комплексну оцінку стану свого здоров’я, оцінити ефективність лікуваня та оздоровлення. Для клієнтів обох вікових груп діють діагностичні пакети «Оптимальний» та «Базовий», які включають комплексну УЗД-діагностику та консультацію усіх необхідних лікарів. Також за потреби проводиться комплексна лабораторна оцінка стану організму: CHECK – UP 35+ та CHECK – UP 45+.

СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ 35+ та 45+ ВІД МЕДИЧНОГО ЦЕНТРУ ”РОДОВІД”

Пакет діагностичний Оптимальний:

1. Консультація терапевта, ендокринолога, невролога, офтальмолога, дерматолога, кардіолога.

2. УЗД – діагностика комплексна.

Пакет діагностичний Базовий:

1. Консультація терапевта, ендокринолога, невролога, кардіолога.

2. УЗД – діагностика за показами.

Детальніша інформація – на сайті медичного центру «Родовід».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,13
39,22
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...